Ziua Logo
  Nr. 4428 de marti, 6 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ilie Nastase este indecis
Foto: AGERPRES
Propus din nou la functia de presedinte al FR Tenis, primul lider din istoria ATP ne-a declarat, ieri, ca nu stie, momentan, daca va accepta sau nu sa candideze la alegerile din aceasta luna, si ca va lua o decizie definitiva abia dupa ce va avea o discutie cu mai multi presedinti de cluburi.
Dupa balciul de la Poiana Brasov, cand Adunarea Generala de alegeri s-a transformat intr-o disputa de coltul strazii, cu mai multe iesiri neortodoxe si o avalansa de acuze grave, tenisul romanesc s-a impartit in mai multe tabere. Unii s-au aliat rapid cu ex-capitanul de Cupa Davis, Florin Segarceanu, altii si-au exprimat intentia de sustinere a programului fostei mari jucatoare Ruxandra Dragomir, in vreme ce restul conservatorilor au ramas langa interimarul Dumitru Haradau. Cei mai multi, insa, ar merge din nou pe varianta Ilie Nastase, propus la functia de presedinte de cateva cluburi, dar fostul lider mondial al tenisului profesionist intarzie sa-si dezvaluie clar intentiile. "Momentan, nu stiu daca voi mai candida sau nu! Trebuie sa vad ce se petrece, sa discut cu mai multi presedinti de cluburi, sa vad pe ce ne bazam", ne-a declarat Ilie Nastase, care asteapta in continuare sa-si vada visul implinit, demararea constructiei academiei de tenis care sa-i poarte numele. "Sper ca dupa zece ani de razboaie sa pot incepe lucrarile la Academie", a concluzionat fostul mare tenisman. Pe de alta parte, azi, conducerea interimara a FRT va convoca din nou Adunarea Generala extraordinara de alegeri, dar, conform art. 30 alin. 1 din Statut, si la urmatoarea sedinta ne putem astepta la un nou circ, deoarece cvorumul va fi constatat tot prin "prezenta a doua treimi din numarul total de membri afiliati cu drept de vot si desemnati".
Tiberiu RIST 
 Comentarii: 5 Afiseaza toate comentariile  
Fara Nastase si Tiriac tenisul ar fi mort   de negrut
mai bine mai tarziu...   de Albulet
nu pretuim campionii   de popicar
L-au facut sa plece!   de marinus
presedinte?   de anne1970_ar
A r h i v a
  Fotbal evazionist    
  Steaua in ofensiva    
  Oltchim a batut Lada    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Pregatiti-va pentru razboiul din Ucraina (4766 afisari)
 Secretele familiei Travolta (4247 afisari)
 Vremea cand ataca uliii (2286 afisari)
 Aviatia militara intra in colaps (2209 afisari)
 Gaza incercuita (2096 afisari)
 Teapa rusească: Comisarul european pentru energie recunoaște că nu s-a așteptat la sistarea gazului rusesc către Europa  (886 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02122 sec.