Ziua Logo
  Nr. 4422 de marti, 23 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Arthuro l-a demis pe Dorinel
-- Dorinel Munteanu era decis sa-l titularizeze pe brazilian in meciul cu Fiorentina, iar sefii Stelei l-au dat afara imediat pe jucator, pentru ca ulterior sa scape si de antrenor
Alexandra Mihale - Ziua foto
Dorinel Munteanu si-a semnat sentinta in Ghencea in momentul in care a vrut sa-l introduca pe teren la meciul din Liga Campionilor cu Fiorentina pe brazilianul Arthuro. Antrenorul a pregatit meciul cu italienii cu Arthuro titular, incalcand astfel "decretul" lui Gigi Becali, care spusese dupa meciul cu Lyon ca "fotbalistul acesta nu va mai calca iarba din Ghencea niciodata". Acest episod, coroborat cu rezultatele modeste ale lui Dorinel pe banca Stelei, i-au adus acestuia demite�rea dupa doar cateva zile.
Cu o singura victorie in opt partide, dintre care trei de Liga Campionilor, acolo unde chiar trebuie sa ai o echipa solida pentru a invinge, ceea ce Dorinel Munteanu nu a avut la indemana la Steaua, "Neamtul" nu are deloc de partea sa rezultatele obtinute ca tehnician in Ghencea. Numai ca, pe langa problemele pe care le-a avut la nivel de lot, din cauza accidentarilor, Munteanu s-a confruntat si cu alte necazuri, provocate chiar de catre cel care ar trebui sa se ocupe de bunul mers al echipei, adica finantatorul. Surse din interiorul clubului povestesc cum brazilianul Arthuro a fost unul dintre motivele principale pentru care Dorinel Munteanu a fost dat afara de la echipa. "La partida amicala dintre Steaua si echipa nationala, Dorinel Munteanu l-a bagat pe Arthuro, destul de devreme (n.r. - minutul 3), in locul lui Kapetanos, care se lovise. Planul antrenorului era ca Arthuro sa fie oricum rezerva la meciul care urma, cel cu Fiorentina, dar, in noua situatie, el vroia sa mizeze de la inceputul partidei pe brazilian, mai ales ca era singurul atacant veritabil apt. Numai ca, intre timp, din vestiar a rasuflat aceasta informatie, iar Gigi a luat foc, el deja fiind nervos ca Arthuro calcase din nou iarba din Ghencea, dupa ce el ii interzisese acest lucru dupa meciul cu Lyon. Dorinel l-a scos atunci pe Arthuro, dar cu scopul de a-l baga cu Fiorentina. Planul era simplu. Daca Steaua batea, probabil ca Gigi ar fi inchis ochii, iar daca nu, oricum Dorinel banuia ca va fi dat afara", a declarat, sub protectia anonimatului, un om din anturajul finan�tatorului ros-albastrilor. Ceea ce a urmat insa e de domeniul fantasticului. Ca sa se asigure ca Arthuro nu va juca cu Fiorentina, patronul Stelei i-a ordonat lui Argaseala sa-i rezilieze contractul brazilianului inainte de partida din Liga Campionilor! Acesta a fost si motivul pentru care negocierile s-au incheiat asa de repede, Argaseala indeplinandu-i lui Arthuro aproape toate conditiile pe care le-a impus atacantul. "I-a zis lui Argaseala sa faca pe dracu-n patru si sa-l dea afara pe Arthuro, ca n-o sa fie el luat la misto in casa lui, si sa-l vada pe brazilian pe teren dupa ce s-a jurat ca n-o sa mai calce iarba din Ghencea. Iar pe Dorinel Munteanu l-a facut in toate felurile posibile si era la un pas sa-l dea afara inca de atunci, dar au intervenit cei din anturajul sau care i-au spus ca mai este doar un meci si apoi va face ce vrea. Numai ca Steaua n-a mai avut varf de atac si Dorinel a trebuit sa joace cu Semedo", a incheiat sursa din anturajul finantatorului Stelei.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Doliu in sportul romanesc    1 comentariu
  Omer a decis lotul    
  Craciun fericit pentru Mutu    
  Stiri pe scurt    
  Nasu e cu Gigi si cu Piti    
  Radoi iese la atac    
  Pancu prins beat la volan    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Eternul Iliescu (2303 afisari)
 Antenele fata cu dictatura lui Basescu (2294 afisari)
 Mai, dezaxatilor! (2253 afisari)
 Miliardara eroina (1607 afisari)
 Europa din nou la cheremul Rusiei (1412 afisari)
 Fotografii cu Obama in ºort de baie fac ravagii pe Internet: Gata cu bãtranii cu pãr cãrunt de la Casa Albã! (2948 afisari)
 Care este cea mai sexy Craciunita a Mosului? (VEZI FOTOGRAFIILE) (2555 afisari)
  Stolojan refuza sa creada ca a fost exclus de la guvernare dupa retragerea din functia de premier desemnat  (2463 afisari)
 14 dintr-o lovitura: DNA a trimis in judecatã un grup care a pus mana ilegal pe 250 de hectare de teren (1960 afisari)
 Radu Berceanu: Am decis sa eliberez 24 de directori din functie, nesimtirea a ajuns la o cota mult prea ridicata (1950 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01923 sec.