Ziua Logo
  Nr. 4422 de marti, 23 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Analize si comentarii
Antenele fata cu dictatura lui Basescu
George SCARLAT 
Caftanul lui Dan Voiculescu, de vicepresedinte al Senatului Romaniei, a fost pus in pericol vineri seara de retragerea pentru consultari a grupului senatorial PDL, consultari ce l-au fiert pe patronul antenelor vreme de vreo trei ore. Exasperat, Voiculescu a dat drumul din lant ienicerilor sai de la antene, doar-doar o speria
grupul PDL sau, cine stie, poate chiar pe mentorul acestuia.
La ora cand senatorii PDL dezbateau problema, iar Voiculescu isi frangea mainile, atacul s-a declansat la emisiunea "Stirea Zilei", realizata de Gabriela Vranceanu Firea. Hodoronc-tronc, la finalul emisiunii, fara legatura cu subiectele discutate, Vranceanu Firea anunta solemn: "urmeaza Avertismentul Impotriva Dictaturii!". Pe micul ecran apare apoi o insailare de imagini alternative cu Saddam Hussein, Hitler, Stalin, Ceausescu si, inevitabil, Basescu. "Fara comentarii", trage ritos concluzia filmuletului Gabriela Vranceanu Firea. Adica si un chior vede ca Basescu e dictator, ce mai tura-vura.
Acum, ca tot l-a votat grupul PDL pe Felix, Basescu o mai fi dictator? Oare daca o mai inghiti si numirea lui Codrut Seres in fruntea vreunei agentii guvernamentale, o avea sanse de reeducare sau ramane tot dictator, dupa cum au stabilit?
Clipul cu dictatorii de la "Stirea Zilei" a fost facut in pripa, probabil in urma unui telefon intempestiv. Altfel nu se explica faptul ca profesionistii de la aceasta televiziune au aruncat cu furca niste imagini de pe "youtube". Ironia involuntara este aceea ca, in graba de a-i face pe plac patronului, propagandistii antenelor au montat clipul cu Ceausescu aflat in marele sau moment de glorie, aplaudat de Occident si de majoritatea romanilor, cand tinea discursul din august 1968 impotriva invaziei sovietice in Cehoslovacia.
Pe burtiera "Stirii Zilei" era inscriptionat titlul emisiunii: "Vointa lui Zeus e lege". Presedintele Ion Iliescu sigur a fost un democrat desavarsit, altfel n-ar fi scapat nici el fara sa-i agate antenele de coada burtiera: "Vointa lui Ilici e lege".
In ciclul "Basescu dictator" se inscrie si clipul de animatie pe computer "Alege-ti stapanii cu grija" al antenelor, difuzat in perioada alegerilor locale, unde Basescu era infatisat ca un dictator orwellian, copie la indigo a generalului Mandible din filmul de desene animate "Antz" (Furnicute).
Pentru ca antenele sunt luptatoare pentru liberate si impotriva dictaturii, lanturile grele ale legii electorale si ale legii audio-vizualului au fost rupte cu manie. Pe antene s-a difuzat dupa terminarea ultimei campanii electorale, in intervalul interzis de lege, un sondaj-minune: Mircea Geoana trece in fruntea preferintelor electoratului pentru functia de prim-ministru!
Tot pentru mai buna informare a electoratului, antenele au reluat obsesiv declaratia unei batrane care o acuza pe candidata Elena Udrea, care i-ar fi promis ca ii ajuta nepotul autist, iar apoi a aruncat la gunoi dosarul cu problema. Dreptul la replica al Elenei Udrea, in care se spunea ca batrana a amenintat-o ca o reclama la Ion Iliescu si Antena 1 daca nu-i da 2000 euro pe luna, a fost difuzat in batjocura, insotit de comentariile rauvoitoare ale antenistilor si apoi, integral, doar la o ora tarzie din noapte, cand, practic, campania se incheiase.
Daca tot e dictator, Basescu e musai sa fie si antisemit. Un Hitler autohton. "Sinteza Zilei", de pe Antena 3, a batut apa in piua pe parcursul mai multor emisiuni pe acest subiect, profitand de o gafa a presedintelui, care a spus ca Siria se invecineaza cu Palestina. "Haaretz: Basescu antisemit si incult", titra pe burtiera emisiunea lui Gadea. In rechizitoriul care-l demasca pe "antisemitul" Basescu, Valentin Stan citea scrisoarea deschisa a unui evreu, scrisoare care cita acuzatiile lui Stan impotriva lui Basescu pe aceasta tema. Stan se cita, practic, pe el insusi, ca sursa independenta. Aferim.
 Comentarii: 10 Afiseaza toate comentariile  
Dictatorul din ochii chiorilor   de srelu
ca si iliescu,besitanul a fost tot un =Sleep Cell=al globalistilor zionisti   de iobagul roman
Ha !   de alwis46
Ipocrizia ridicata la rang de arta (vorba vine) de catre scarlat   de Shadow
Care dictatura monsher ?   de alwis46
care dictator?   de Andrei1232000
Ce nu ia in calcul domnul Basescu    de FB
Bun articol   de Gianfranco
Da bai porcule, tot dictator e!   de .Sobru.
Dictatura (mascata) a comunismului in Romania continua !!   de Aladin
A r h i v a
  Ce se asteapta la Bruxelles din partea Romaniei?    2 comentarii
  Romania intre biciul si zaharelul Gazprom    2008-12-10
  Dreptate pentru romanii de afara    2008-12-04
  Comemorare de Ziua Nationala    2008-12-02
  Papagalii anti-anti-comunisti    2008-11-26
  Basescu la arabi    2008-11-24
 Top afisari / comentarii 
 Eternul Iliescu (2303 afisari)
 Antenele fata cu dictatura lui Basescu (2294 afisari)
 Mai, dezaxatilor! (2253 afisari)
 Miliardara eroina (1607 afisari)
 Europa din nou la cheremul Rusiei (1412 afisari)
 Fotografii cu Obama in șort de baie fac ravagii pe Internet: Gata cu bătranii cu păr cărunt de la Casa Albă! (2948 afisari)
 Care este cea mai sexy Craciunita a Mosului? (VEZI FOTOGRAFIILE) (2555 afisari)
  Stolojan refuza sa creada ca a fost exclus de la guvernare dupa retragerea din functia de premier desemnat  (2463 afisari)
 14 dintr-o lovitura: DNA a trimis in judecată un grup care a pus mana ilegal pe 250 de hectare de teren (1960 afisari)
 Radu Berceanu: Am decis sa eliberez 24 de directori din functie, nesimtirea a ajuns la o cota mult prea ridicata (1950 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.08586 sec.