Ziua Logo
  Nr. 4422 de marti, 23 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Miliardara eroina
-- Fiica miliardarului britanic Richard Branson a salvat viata unui pasager care suferise un atac de cord la bordul unei aeronave Virgin, compania aeriana patronata de tatal sau.
Holly Branson (foto), in varsta de 26 de ani, de profesie medic, a intervenit de la sol, dupa ce echipajul aeronavei Boeing 747, care zbura spre Antigua, a anuntat urgenta medicala survenita la 45 de minute de la decolarea de pe Aerportul Gatwick.
Membrii echipajului au urmat indicatiile trasate de Holly, reusind sa stabilizeze starea barbatului in varsta de 47 de ani, dupa ce i-au verificat pulsul, tensiunea arteriala si i-au administrat oxigen. Ulterior, aeronava a fost dirijata catre aeroportul Shannon din Irlanda, de unde bolnavul a fost preluat de o salvare si transportat la spital. Boeingul si-a continuat apoi zborul catre Antigua, fara niciun alt incident. "Holly a dirijat operatiunile de salvare si, impreuna cu echipa medicala aflata la sol, a ajuns la concluzia ca pasagerul suferise un atac de cord moderat si ca era nevoie sa fie transportat la spital cat mai curand posibil", a precizat un purtator de cuvant de la "Virgin Atlantic".
"Sunt extraordinar de mandru si incantat ca, datorita calificarii sale profesionale, Holly a reusit sa salveze viata unuia din pasagerii nostri", a declarat Sir Richard Branson. Printre cei 430 de pasageri aflati la bordul Boeingului s-a numarat si fostul boss al Formulei Unu, Eddie Jordan care a tinut sa-l felicite personal pe Branson pentru gestul fiicei sale. (D.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Sa tot fie   de Vasile I
A r h i v a
  Sotia opt ani, sotul 58    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Eternul Iliescu (2303 afisari)
 Antenele fata cu dictatura lui Basescu (2294 afisari)
 Mai, dezaxatilor! (2253 afisari)
 Miliardara eroina (1607 afisari)
 Europa din nou la cheremul Rusiei (1412 afisari)
 Fotografii cu Obama in șort de baie fac ravagii pe Internet: Gata cu bătranii cu păr cărunt de la Casa Albă! (2948 afisari)
 Care este cea mai sexy Craciunita a Mosului? (VEZI FOTOGRAFIILE) (2555 afisari)
  Stolojan refuza sa creada ca a fost exclus de la guvernare dupa retragerea din functia de premier desemnat  (2463 afisari)
 14 dintr-o lovitura: DNA a trimis in judecată un grup care a pus mana ilegal pe 250 de hectare de teren (1960 afisari)
 Radu Berceanu: Am decis sa eliberez 24 de directori din functie, nesimtirea a ajuns la o cota mult prea ridicata (1950 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00776 sec.