Ziua Logo
  Nr. 4420 de sambata, 20 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Tenis in fata instantei
Directorul general al FRT, Dumitru Haradau, a anuntat, ieri, ca-l va actiona in judecata pe contracandidatul sau la presedintia FRT, Florin Segarceanu, pentru ca a inventat o bomba mediatica si i-a adus grave prejudicii de imagine, dupa ce Adunarea Generala de la Poiana Brasov a fost amanata din lipsa cvorumului.
Tenisul romanesc fierbe de cateva zile, dupa ce Adunarea Generala de alegeri a fost amanata, declansand un scandal incredibil in Poiana Brasov, finalizat cu acuzatii dure din partea mai multor ex-jucatori de Cupa Davis inscrisi in cursa pentru conducerea FRT. Pus la colt si acuzat ca i-ar fi oprit pe cativa reprezentanti ai cluburilor afiliate la FRT sa nu intre in sala de sedinte pentru a nu se realiza cvorumul, directorul general al FRT, Dumitru Haradau, a iesit, ieri, la atac, sustinand in cadrul unei conferinte de presa ca Segarceanu si echipa sa de "profesionisti" au fabricat un eveniment media pentru a-l indeparta pe Ilie Nastase din cursa pentru sefia FRT. "Con�tracandidatii mei nereusind impiedicarea nerealizarii cvorumului pe data de 11 decembrie 2008 au incercat sa transforme infrangerea intr-o victorie, creand o bomba mediatica cu scopul final de a-i provoca lui Ilie Nastase teama de scandal si retragerea din cursa pentru alegeri. Consider de asemenea ca am asistat la cel mai distructiv atac la imaginea FRT din istoria sa. In aceasta poveste falsa, pornind de la zero realitate, am fost culpabilizat, agresat verbal si faptic. In final mi s-au adus imense prejudicii de imagine. In consecinta am facut tot ce este necesar pentru a actiona in justitie pe Florin Segarcanu, caruia ii cer daune importante", a anuntat Haradau. De altfel, oficialul FRT sustine ca a facut tot ce era posibil ca Adunarea Generala sa se desfasoare corect, pentru alegerea unei noi conduceri, si ca toate incidentele produse la Poiana Brasov sunt exagerate si deformate. "Este un atac la imaginea federatiei si atunci se creeaza prejudicii. Am jucat in echipa de Cupa Davis alaturi de Ilie Nastase si Ion Tiriac. In aceasta perioada am inteles ce inseamna Ilie Nastase pentru tenisul romanesc si cel mondial. Cum sa nu-l sustin pe Ilie? Daca se indeplinea cvorumul la Brasov, ii respingeam unuia dintre cei mai mari jucatori din istoria mondiala dorinta de a participa la alegerile FRT", a concluzionat Haradau, adaugand si ca in raportul reprezentantilor ANS s-a constatat ca "aspectele legate de organizarea Adunarii Generale a FRT au fost respectate conform Statutului si Legii Sportului", fapt precizat deunazi si de catre presedintele ANS, Octavian Bellu.
Tiberiu RIST 
A r h i v a
  Valiza cu stenograme    1 comentariu
  Becali se apara singur    1 comentariu
  Umilinta pe gheata    1 comentariu
  Meciuri unul si unul    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cum a murit regimul Ceausescu (3971 afisari)
 Coproductia CIA - KGB din Decembrie '89 (2510 afisari)
 Buba Felix (2418 afisari)
 Banii si sictirul (2207 afisari)
 Declaratia secreta a lui Lucretiu Patrascanu (2171 afisari)
 Amy Winehouse loveste din nou: Topless de zile mari pe o plaja din Caraibe! (VEZI FOTO) (4188 afisari)
 Perle ale miniºtrilor din timpul audierilor (2909 afisari)
 Seful Politiei Comunitare sector 1, filmat de un coleg in timp ce se uita la filme porno - IMAGINI INTERZISE MINORILOR (2844 afisari)
 Un afis care va fi folosit intr-o campanie electorala din Elvetia infatiseaza doi tigani din Romania care jefuiesc o casa  (2605 afisari)
 Cu vocea tremuranda, Elena Udrea a numarat ''nenumaratele statiuni'' ale Romaniei (2232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00838 sec.