Ziua Logo
  Nr. 4420 de sambata, 20 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Prelungire la Proprietatea
Termenul de depunere a ofertelor pentru prima faza a procesului de selectare a societatii de administrare a Fondului Proprietatea (FP) a fost prelungit de la 15 la 22 ianuarie 2009, la cererea consultantului financiar Schroders, astfel incat firmele interesate sa aiba timp sa prezinte documentatia. Decizia a fost luata ieri de Comisia pentru selectia administratorului de fond al FP, se arata intr-un comunicat de presa. Pentru selectarea administratorului, Fondul a primit 28 de scrisori de intentie. (F.B.)
Exces de lichiditate
Desi bancile comerciale se plang in mod repetat de lipsa lichiditatilor, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a atras, ieri, 903 milioane lei intr-o licitatie organizata pentru sterilizarea excesului de lichiditate de pe piata interbancara, intr-un depozit cu scadenta la cinci zile, la o dobanda de 10,25%, egala cu rata de politica monetara. Aceasta este a doua licitatie de acest fel din aceasta saptamana, dupa ce, cu o zi inainte, banca centrala a atras 53,5 milioane lei. (I.S.)
Revocare la Cuprumin
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a revocat oferta de vanzare a pachetului de actiuni detinut de stat la Cuprumin Abrud. Hotararea are la baza o problema de oportunitate avand in vedere situatia economica nefavorabila, se arata intr-un comunicat al AVAS. Sumele platite de catre ofertanti pentru participarea la licitatie (garantia de participare, pretul dosarului de prezentare, taxa de participare la licitatie si taxa de acces la camera de date) vor fi restituite, in termen de cinci zile lucratoare de la data revocarii ofertei. (G.M.)
A r h i v a
  Pogea isi arata muschii    3 comentarii
  Patriciu cumpara ieftin imobiliare    3 comentarii
  Automobile pe janta    
  Solutiile bancilor pentru locuinte    
 Top afisari / comentarii 
 Cum a murit regimul Ceausescu (3971 afisari)
 Coproductia CIA - KGB din Decembrie '89 (2510 afisari)
 Buba Felix (2418 afisari)
 Banii si sictirul (2207 afisari)
 Declaratia secreta a lui Lucretiu Patrascanu (2171 afisari)
 Amy Winehouse loveste din nou: Topless de zile mari pe o plaja din Caraibe! (VEZI FOTO) (4188 afisari)
 Perle ale miništrilor din timpul audierilor (2909 afisari)
 Seful Politiei Comunitare sector 1, filmat de un coleg in timp ce se uita la filme porno - IMAGINI INTERZISE MINORILOR (2844 afisari)
 Un afis care va fi folosit intr-o campanie electorala din Elvetia infatiseaza doi tigani din Romania care jefuiesc o casa  (2605 afisari)
 Cu vocea tremuranda, Elena Udrea a numarat ''nenumaratele statiuni'' ale Romaniei (2232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00799 sec.