Ziua Logo
  Nr. 4420 de sambata, 20 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Casa Versace, a ajuns muzeu
Celebra vila Casuarina, in care a locuit si a fost asasinat renumitul creator de moda italian Gianni Versace, si-a deschis usile pentru publicul larg. Un amestec interesant de stridenta si pasiune reala pentru frumos, locuinta de la Miami a regretatului creator dezvaluie vizitatorilor o particica din sufletul acestuia.
Covoare din blana de leu, tavane pictate si obiecte poleite cu aur pot fi admirate, alaturi de multe alte obiecte interesante sau stranii, in Casa Casuarina. La un deceniu dupa ce creatorul de moda a fost asasinat chiar pe treptele vilei sale din South Beach, aceasta ramane o locatie celebra, care atrage anual sute de mii de oameni din intreaga lume. Actualii proprietari ai Casei Casuarina au decis sa deschida usile palatului pentru cei dornici sa viziteze si interiorul palatului.
Pretul unui tur prin extravaganta vila poate ajunge si la 65 de dolari. Insa, petrecerea unei nopti intr-unul dintre apartamentele lui Versace este posibila numai pentru cei bogati, deoarece un astfel de moft le poate scoate acestora din buzunar chiar si 10.000 de dolari.
In jur de zece apartamente au fost create special pentru prietenii celebri ai renumitului creator de moda, care obisnuiau sa petreaca cateva luni pe an in casa acestuia. Unul dintre dormitoare a fost realizat pentru Madonna, in timp ce lui Elton John i-a revenit somptuosul apartament Safari.
Un tur al proprietatii include curtea centrala, salonul, sufrageriile si o vizita la un closet din marmura cu capac din aur, unul dintre cele trei existente in intreaga lume. La etajul superior al vilei se pot admira baia creata special pentru Madonna, observatorul in care Tom Cruise si Katie Holmes au savurat o cina de trei ore inainte de logodna si un sifonier din cedru plin cu hainele lui Paris Hilton.
Versace a cumparat palatul de la numarul 1116 al Ocean Drive in 1992 si l-a renovat in stil spaniol, transformandu-l intr-o constructie stranie care sa respecte in cele mai mici detalii gusturile sale. Grandioasa reamenajare l-a costat pe creatorul italian peste 30 de milioane de dolari. Dupa asasinarea sa din 1997, casa Casuarina, cu cele 12 camere si 13 sali de baie, i-a fost vanduta lui Peter Loftin, un mogul al teleco�municatiilor.
In Statele Unite, resedinta Versace se afla pe locul doi in topul celor mai fotografiate locatii. Casa Casuarina a fost descrisa, in repetate randuri, drept opera unei imaginatii exuberante, o capodopera a culorilor, texturilor, ce emana o energie unica.
Ruxandra RADUS 
A r h i v a
  Pirati alungati cu bere    
 Top afisari / comentarii 
 Cum a murit regimul Ceausescu (3971 afisari)
 Coproductia CIA - KGB din Decembrie '89 (2510 afisari)
 Buba Felix (2418 afisari)
 Banii si sictirul (2207 afisari)
 Declaratia secreta a lui Lucretiu Patrascanu (2171 afisari)
 Amy Winehouse loveste din nou: Topless de zile mari pe o plaja din Caraibe! (VEZI FOTO) (4188 afisari)
 Perle ale miniºtrilor din timpul audierilor (2909 afisari)
 Seful Politiei Comunitare sector 1, filmat de un coleg in timp ce se uita la filme porno - IMAGINI INTERZISE MINORILOR (2844 afisari)
 Un afis care va fi folosit intr-o campanie electorala din Elvetia infatiseaza doi tigani din Romania care jefuiesc o casa  (2605 afisari)
 Cu vocea tremuranda, Elena Udrea a numarat ''nenumaratele statiuni'' ale Romaniei (2232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00867 sec.