Ziua Logo
  Nr. 4419 de vineri, 19 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Politisti corupti
Doi politisti de la Politia Rutiera Vrancea, Marius Milea si Nicolae Rotaru, au fost trimisi, ieri, in judecata de procurorii DNA Galati. Ei sunt acuzati ca au cerut si primit bani (3000 de lei) de la soferi pentru a nu-i fi amen�dat pentru incalcarea norme�lor de circulatie. Dosarul va fi judecat la Curtea de Apel Galati. (R.M.)
Hoti de utilaje
Doi romani care furau din depozitul unei companii din localitatea franceza Genlis trei utilaje de santier in valoare de 600.000 de euro au fost prinsi, relateaza publicatia Le Bien Public. Jandarmii au gasit doua camioane conduse de romani langa compania Bergerat-Monnoyeur in care erau doua mini-excavatoare si o lopata mecanica. (R.M.)
Tigari de contrabanda
Politistii de frontiera botosaneni au prins un barbat din Piatra Neamt, care transporta cu masina peste 11.000 pachete de tigari, de provenienta ucraineana, fara documente legale. Soferul a declarat ca a achizitionat tigarile de pe raza municipiului Botosani si urma sa le transporte in localitatea de domiciliu, pentru comercializare. Tigarile, in valoare de 45.000 lei, au fost confiscate. (R.M.)
"Haiducul" prins
Barbatul care a evadat, in urma cu aproape trei saptamani, din arestul IPJ Bistrita-Nasaud a fost prins, ieri, intr-o padure din apropierea localitatii Sarata. George Frunzila a evadat in seara zilei de 1 decembrie din arestul Politiei. Cunoscand bine zona, el a reusit pana acum sa-i pacaleasca pe urmaritori, actionand, spune politia, ca "un haiduc". (A.N.P.)
Exclusi din magistratura
Sectia pentru judecatori a CSM a decis, ieri, excluderea din magistratura a lui Sergiu Leon Rus, judecator la Curtea de Apel Cluj, pentru atitudine nedemna in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi. Si Anca Adriana Pop, judecator la Curtea de Apel Cluj, a fost sanctionata de CSM pe o perioada de trei luni, tot pentru aceleasi motive. Magistratii raspund disciplinar pentru abaterile de la indatoririle de serviciu si pentru faptele care afecteaza prestigiul justitiei. (A.N.P.)
Ucisa cu toporisca
O femeie din localitatea ilfoveana Popesti-Leordeni a fost omorata de sotul ei, care a lovit-o de mai multe ori in cap cu o toporisca, potrivit Politiei Ilfov. Barbatul a avut o cearta cu sotia sa, in timp ce se aflau in garajul casei situat la subsolul imobilului. Acesta a luat apoi o toporisca, cu care si-a lovit sotia de mai multe ori, in zona capului, femeia murind la scurt timp. Copilul familiei a anuntat crima prin serviciul 112. (R.M.)
A r h i v a
  Si-au dat foc la valiza    
  I-au pus cruce lui Tariceanu    1 comentariu
  Morar ramane la DNA    1 comentariu
  Complicele lui Passaris adus in Bucuresti    
 Top afisari / comentarii 
 Scantei in PDL (4101 afisari)
 Ceausescu si-a sfidat sfarsitul (3939 afisari)
 Afacerea Stanisoara (3418 afisari)
 Portocala rosie (2764 afisari)
 Stefan Andrei: "Daca ramanea in tara, erau mai putine victime" (2542 afisari)
 Securitatea, catre Nicolae Ceausescu: La Malta se va stabili "un nou echilibru pe continentul european" (4350 afisari)
 Roberta Anastase, de la candidatura la Miss Univers, la cea de presedinte al Camerei Deputatilor (VIDEO) (3416 afisari)
 Tineri EMO se automutileaza si posteaza pozele pe Internet (IMAGINI SOCANTE) (3144 afisari)
 Ca la nebuni: Ascultati imnul Spitalului Clinic de Psihiatrie din Chisinau (Audio) (2591 afisari)
 In urma dezvaluirilor din presa, postul History nu mai difuzeaza documentarul cu Decebal si Burebista (2269 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00870 sec.