Ziua Logo
  Nr. 4418 de joi, 18 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gogosile lui Gigi
-- Patronul Stelei sustine ca este dispus sa scoata din buzunar 3-4 milioane de euro pentru a aduce un varf de atac de top
Abia iesit din campania electorala, Gigi Becali isi continua promisiunile fara acoperire. In fotbal, acestea au existat in fiecare perioada de transferari, la Steaua ajungand, cu numele, jucatori mari, pentru ca, in final, ros-albastrii sa se carpeasca cu fotbalisti de mana a treia, care nu au facut purici prea multi in Ghencea. Dupa venirea lui Lacatus, patronul asigura ca va face achizitii importante si vine cu noi explicatii despre demiterea lui Dorinel Munteanu.
"Voi aduce un fundas stanga si un atacant. Daca nu gasesc un atacant de clasa, de trei-patru milioane, nu iau. M-am saturat de experiente cu jucatori de cateva sute de mii. Vreau un atacant de mare valoare, nu de foarte mare valoare, ca nu sunt dispus sa dau zeci de milioane. Vreau sa vand in timp din jucatorii cu salarii mari, si sa aduc tineri cu salarii sub 150.000 de euro. E posibil sa revina Pepe Moreno, de Mendoza nu-mi placea, vreau jucatori care sa alerge, o sa ma interesez prima data la un jucator cati kilometri alearga", a declarat Becali marti seara. Apoi s-a contrazis imediat, divulgand plangerile jucatorilor la adresa lui Dorinel Munteanu, care ii punea sa alerge prea mult. "Mi-a placut cum jucau echipele unde antrena Dorinel, am zis ca vine cu un spirit nou, dar Steaua pentru Dorinel este o palarie prea mare. Nu mi-a placut jocul si au mai fost si alte mici detalii, lucruri la care tin. Ma consult cu jucatorii cand fac o mutare de antrenor, sau cand iau un jucator. Bineinteles, intreb jucatorii de baza. Jucatorii n-au spus nimic de Dorinel, am intrebat care e situatia. N-aveam rezultate, dar n-aveam cui sa-i reprosez, vedeam ca jucatorii alearga. Degeaba alergam noi 11 km, ca mingea nu-i la noi, nu stam bine in teren, iar cand avem mingea nu mai avem energie, ca am pierdut-o cu recuperarea mingii - am primit raspuns. Steaua nu e de Dorinel, il depaseste", a spus Becali. Acesta a explicat cum a decurs alegerea inlocuitorului lui Munteanu si cine l-a convins sa il aduca inapoi pe Lacatus. "Mai era si Panduru pe lista, nu e nebun cum spune lumea, el doar spune lucrurilor pe nume, nu e pervers ca altii. Mai era si Bergodi, m-am consultat cu Olaroiu in privinta lui, mi-a zis ca e antrenor. Mi-a zis Oli: <<Ce-ti trebuie Bergodi, nu stiu cine, ia-l inapoi pe Lacatus, e si antrenor bun, si om bun, o sa faceti treaba, o sa ai si multumirea sufleteasca a faptului ca ai reparat ceva, pentru ca ai gresit cand l-ai lasat sa plece>>", a spus Becali.
Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 444  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dorinel a luat vacanta    1 comentariu
  La Steaua e un singur conducator    
  Stiri pe scurt    
  Raportul Bellu    
  Miranda sacrificat de Rednic    
  Tenisul romanesc pus la zid    
  Negociatorul de fier    
 Top afisari / comentarii 
 S-a transat! (2432 afisari)
 Gruparea Vanghelie in Executiv (2255 afisari)
 Palestina batuta in cuie la ONU (1483 afisari)
 Tezaurul de la Moscova in Programul de guvernare (1365 afisari)
 Sansa lui Boc (1169 afisari)
 Noua aleasa a tatucului Playboy si-a dat jos chilotii in public (POZE INDECENTE) (5380 afisari)
 Sex oral cu burta la gura: s-a prostituat chiar si in ziua in care a nascut (4755 afisari)
 Criza economica mondiala: zece previziuni sumbre pentru 2009 (4335 afisari)
 Tupeu de comunist: Ion Iliescu ne aminteste ca pe 18 decembrie la Timisoara s-a strigat "Libertate!" (3493 afisari)
 Vanghelie si Oprisan s-au batut in sedinta PSD?  (3469 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01225 sec.