Ziua Logo
  Nr. 4411 de miercuri, 10 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ultimul colt de stea
-- Ros-albastrii isi joaca diseara (ora 21,45 - in direct la ProTV) sansa de a ramane in Europa, fiind obligati sa o bata pe Fiorentina
Dorinel Munteanu, antrenorul Stelei, s-a aratat ingrijorat, in conferinta de presa de ieri, de starea unora dintre jucatorii sai accidentati si a facut apel la suporteri, pe care i-a indrumat sa lase deoparte razboiul dintre ei si patron sau Mutu, si sa incurajeze echipa. Insotit de Ogararu si Lovin, doi dintre cei mai vechi jucatori aflati in lot, Dorinel a parut destul de destins, parca neafectat de zvonurile care spun ca in cazul unei infrangeri va fi inlocuit in pauza de iarna.
"Nu vreau decat sa castigam. Impresia artistica nu conteaza cand rezultatul e negativ. Echipele care merg in Champions League nu cred ca mai pot fi numite "echipe mici", asa ca eu sper sa invingem. Si CFR a jucat foarte bine, artistic, dar are patru puncte si totusi nu se mai poate califica. Situatia medicala exacta e urmatoarea: Ogararu a revenit ieri la antrenament, s-a simtit bine, dar resimte dureri la glezna si nu cred ca va juca. Golanski, la fel. Stancu si Kapetanos incearca sa intre la ultimul antrenament, grecul avand sanse mai mari sa inceapa ca rezerva. Szekely si Arthuro sunt accidentati si nu ma pot baza pe ei. Zapata n-a facut ieri antrenament, a simtit o durere la genunchi, dar el va fi in poarta cu Fiorentina!", a spus Munteanu, facand o succinta trecere in revista a fotbalistilor cu probleme.
Ogararu s-a referit la faptul ca, pentru a treia oara consecutiv, Steaua nu a reusit sa treaca de grupe, chiar daca anul acesta echipa s-a intarit, cel putin numeric, foarte mult. "Champions League e o palarie mare, dar depinde cum o porti. Trebuie sa fii atent sa nu iti cada de pe cap. Pentru noi a fost o competitie dificila. Speram ca anul acesta sa castigam campionatul si sa intram direct in grupe. Avem nevoie si de investitii mai bine facute pentru a ne bate de la egal la egal cu celelalte echipe din Europa. Cu Fiorentina este un meci foarte dificil, avem si un suspendat foarte important, Goian. Avem nevoie de public si speram sa lase la o parte rafuielile cu patronul sau Mutu", a conchis Ogararu. Lovin a tinut sa sublinieze si el importanta eventualei calificari a Stelei in Cupa UEFA. "Fiorentina este redutabila, mai ales in atac. Este un meci decisiv pentru noi si sper sa obtinem calificarea. Ar fi bine sa mergem in UEFA si pentru ca jucatorii tineri vor acumula experienta. Pentru noi este o mare dezamagire ca nu am reusit sa trecem de grupele Champions League", a spus Lovin.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  FC Steaua la DNA    
  Taher: "Rapid vrea sa zboare, dar nu poate!"    
  Timisoara cu Iancu    
  A murit Ibrahim Dossey    
  Stiri pe scurt    
  Mutu pregatit de infern    
  Liga campionilor ETAPA A 6-A    
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Iliescu (5606 afisari)
 Cum s-a rupt alianta PNL-PSD (4854 afisari)
 Salve pentru tovarasul Paul Niculescu-Mizil (2920 afisari)
 Ce ne pregateste UE (2446 afisari)
 Manevrele hotiei de stat (1565 afisari)
 O noua moda bantuie Hollywoodul: striptease-ul! (FOTO si VIDEO) (3320 afisari)
 Bomba secreta a lui Hitler (3294 afisari)
 PSD si PD-L: variante de ministere si titulari la negocieri  (3083 afisari)
 LIVE "Draga Stolo", desemnat premier anti-criza pe patru ani (VIDEO) (2507 afisari)
 O nouă ipoteză despre originea vieții (2120 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00955 sec.