Ziua Logo
  Nr. 4408 de sambata, 6 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Adio, draga Poli!
-- Cehul a dezmintit acuzatiile pe care i le-a adus Iancu, si-a anuntat plecarea din Banat si a precizat ca, din vara, ar putea reveni in Liga I
Dusan Uhrin (foto) a sustinut ieri o conferinta de presa in care si-a expus punctul
de vedere fata de conflictul care a izbucnit la Timisoara. Cehul a spus ca l-a sustinut pe finantatorul Marian Iancu si a exclus varianta demiterii ca urmare a semnarii unui precontract cu vreun club din Liga I sau ca urmare a contractului
de impresariat cu fratii Victor si Ioan Becali.
"Am respectat toate deciziile lui Iancu, chiar si cand a vrut sa vanda clubul. Niciodata nu am semnat vreun contract de impresariat cu fratii Becali. Nu sunt sub contract cu ei. Am vrut si ieri sa vorbesc cu Iancu, dar nu mi-a raspuns la telefon. M-am intalnit cu fratii Becali cu zece minute inainte de meciul Steaua - Unirea Urziceni si am stat cu ei inca jumatate de ora dupa partida, pana m-au condus la hotel. N-am nici un precontract cu nimeni, doar niste cluburi din Cehia s-au interesat de posibilitatea de a le antrena, cand au auzit ca sunt demis", a spus Uhrin, care a acceptat ideea ca viitorul sau ar putea fi legat de Romania: "E posibil sa antrenez din vara in Liga I, pentru ca mi-a placut aici. Fotbalul romanesc e bun si nu vad niciun motiv sa nu ma intorc. Dar, o spun inca o data, din Romania nu m-a contactat nimeni!". Uhrin a infirmat posibilitatea unei reveniri la Timisoara, chiar daca Marian Iancu si-ar da seama ca a comis o eroare. "Am demnitatea mea, nu m-as intoarce acum la Timisoara daca Iancu s-ar razgandi", a spus cehul.
Minciuni si presiune
"Nu stiu de ce sunt demis! Declaratiile lui Iancu n-au logica! In legatura cu meciul cu Dinamo sunt numai speculatii, mi se face rau cand aud de asa ceva. Iancu nu are cu ce sa ma compromita. Toate acele lucruri pe care le-a spus nu sunt corecte.
Nu pot lucra cu oameni care nu sunt corecti fata de mine. Eu il respect pe Iancu, nu aveam de ce sa-l intreb de ce nu pot antrena doua echipe in acelasi sezon, pentru ca stiu acest aspect de un an de zile. Mai mult, niciodata nu as fi putut sa ma rastesc la el, pentru ca e patronul clubului!", a atacat Uhrin, care a precizat ca Iancu i-a cerut sa-l foloseasca pe D. Goga: "Patronul mi-a cerut sa-l folosesc titular pe Goga. Mi-a spus ca asta e dorinta lui!". "Imi pare foarte rau ca a avut loc acest scandal, probabil ca si eu sunt vinovat in vreun fel. Vreau sa le transmit suporterilor ca am trait aici o perioada frumoasa, pe care nu am mai trait-o nicaieri pana in acest moment. Suporterii au fost perfecti, poate ei sunt singurii care ne-au mentinut sus. Respect hotararea luata de patron, am inteles ca vrea un antrenor nou. El are dreptate, de aceea e patron! Tot ce m-a tinut in ultimele sase luni a fost atmosfera extraordinara creata de fani si atmosfera pe care o aveam la nivelul staff-ului. Cred ca eram pe drumul cel bun, eram in lupta pentru titlu. Chiar daca Timisoara nu era neaparat favorita, era una dintre candidate. Sper ca se va intampla asta si fara mine, vreau ca echipa sa-si indeplineasca obiectivele. Probabil au fost hotaratoare cele doua meciuri pierdute", a mai spus Uhrin.
Marius GHERGHE 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Cinste lui Dusan Uhrin   de nasty
A r h i v a
  Stand-by pentru Niculescu    
  Trica a semnat cu Anorthosis    
  Stiri pe scurt    
  Curatenie in box    
  Nistor lider in Sibiu    
  Abandon Honda    
  Furtuna in Floreasca    
 Top afisari / comentarii 
 Secretul nesecret (5631 afisari)
 Spassky umilit la Bucuresti (3235 afisari)
 1989 - Inamicul este Romania (2665 afisari)
 Basescu a hipnotizat PSD (1926 afisari)
 Drogurile surogat la liber (1897 afisari)
 "Yes, we can!", cu mana pe "pieptul" lui Hillary Clinton (2486 afisari)
 Fostul demnitar comunist, Paul Niculescu-Mizil, a murit intr-un azil de bătrani (2233 afisari)
 Se dezbraca pentru a ajunge celebra la Bollywood! (FOTO) (2167 afisari)
 Multi-milionara, moare dupa 30 de ani de coma (2068 afisari)
 Israelul nu va mai beneficia de un "cec in alb" din partea viitoarei administratii americane  (1993 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00946 sec.