Ziua Logo
  Nr. 4406 de joi, 4 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Operatiunea Fiorentina
Foto: AGERPRES
Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat ca dupa victoria cu Unirea Urziceni vrea neaparat ca echipa sa sa invinga trupa lui Mutu, pentru a se califica astfel in primavara europeana. De asemenea, "Neamtul" le-a nominalizat pe Unirea Urziceni si pe Dinamo drept principalele contracandidate ale stelistilor la castigarea titlului de campioana.
Mai destins dupa ce a obtinut prima sa victorie ca tehnician al Stelei, Munteanu a vorbit despre planurile sale de viitor, primul dintre acestea fiind hopul pe care il are de trecut in partida cu Fiorentina, una care ar putea aduce calificarea Stelei in Cupa UEFA, de pe locul trei al grupei de Liga Campionilor. "Primele 6-7 echipe din campionat au ca obiectiv castigarea titlului sau accederea in cupele europene. Avem sanse la titlul de campioana la fel ca Dinamo si Urziceni, ele sunt principalele noastre adversare. Aceasta victorie cu Unirea este binevenita. Ne dorim foarte mult sa mergem mai departe in cupele europene. Cu dorinta jucatorilor putem reusi. Suntem pregatiti sa trecem in primavara europeana si vrem sa invingem Fiorentina, mai ales ca e singura noastra varianta".
De asemenea, Dorinel s-a referit si la dorinta expresa a capitanului Radoi de a pleca din Ghencea, dorind sa evolueze intr-un campionat mai puternic: "Radoi este un jucator foarte important si cred ca merita sa joace in orice campionat din lume. Nu pot sa spun ca jocul Stelei depinde de el. Mirel Radoi este foarte important pentru Steaua. Ne va lipsi, normal, dar cred ca va trebui sa construim un joc bazat pe echipa in viitor. In momentul acesta nu avem un jucator ca el, dar daca Radoi isi va gasi un angajament la un club de afara, ne vom gandi sa il inlocuim".
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Sandu nu crede in Mondiale    
  Victorie cu tineretul    
  Kovacs preia nationala de polo    
  Un Gigi Becali al Timisoarei    
  Stiri pe scurt    
  Revolutie in Banat    
 Top afisari / comentarii 
 Totul pentru Front (3200 afisari)
 Guvernul de sacrificiu (2856 afisari)
 Lista alesilor (1690 afisari)
 Savanta terorista (1568 afisari)
 Rusia sperie NATO (1429 afisari)
 Menajera lui Hitler: Fuhrerul era o persoana fermecatoare si un om bun (2774 afisari)
 Cativa tarani din Transilvania sunt imaginea populatiilor indigene sarace, intr-o reclama controversata la Burger King - VIDEO (2405 afisari)
 Rochiile "Transformer" care te lasa in pielea goala! (2217 afisari)
 Un caine a salvat viata altui... caine VIDEO (2151 afisari)
 Unsprezece caini au mancat timp de de cinci zile din cadavrul stapanului lor - VIDEO (1959 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00843 sec.