Ziua Logo
  Nr. 4402 de sambata, 29 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Din Vitan la Titan
Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti anunta ca Biroul de Evidenta Declaratii din Calea Dudesti 104-122 (incinta policlinicii Vitan), sector 3, va functiona, din 2 decembrie a.c., la adresa: Bd. Nicolae Grigorescu 41, sector 3 (incinta Policlinicii Titan). Programul de lucru cu publicul ramane acelasi. La aceasta locatie se depun declaratiile de catre angajatori cu sediul social/domiciliul fiscal in sectoarele 3 si 4 si confirmarile generate la raportarea online in urna special amenajata. (C.P.)
Impotriva osteoporozei
Peste jumatate dintre femeile aflate la menopauza, care sufera de osteoporoza, prezinta niveluri necorespunzatoare de vitamina D, iar circa 97% dintre pacientii spitalizati cu fractura non-traumatica, din cauza unor cazaturi usoare, prezinta aceeasi insuficienta de vitamina D. Pentru prevenirea fracturilor osteoporotice a fost lansat pe piata din Romania, Fosavance, medicament cu administrare saptamanala, care contine doza saptama�nala de alendornat si necesa�rul de vitamina D. (C.P.)
Produse naturale
Gama produselor oganice de pe piata din Romania s-a imbogatit din acest an prin prezenta sortimentelor non-food Rangali. Aceasta companie promoveaza un mod de viata natural, organic, prin oferirea produselor care contin cat mai putine substante produse artificial si/sau toxice. Pe langa produsele de ingrijire corporala, cosmetice etc, Rangali propune acum lumanarile Natural Magic, Real Luxury sau Complete Biss ca fiind o solutie pentru parfumarea incaperilor unde se desfasoara evenimente importante din viata fiecaruia. (C.S.)
Ajutor pentru Eugen
Cazul adus in atentia opiniei publice de cotidianul ZIUA, al lui Eugen-Constantin Anghel, tanarul care i-a solicitat presedintelui Romaniei aprobarea eutanasierii, are in continuare un larg ecou, atat in mass-media din intreaga tara, cat si in randul populatiei. Reamintim ca barbatul de 29 de ani, crescut la un orfelinat din Piatra Neamt pana la varsta majoratului, este foarte grav bolnav, singura lui sansa fiind un transplant de ficat. Ziarul ZIUA a deschis un cont cu numarul IBAN: RO85 BUCU 0298 4100 2511 RO02, ALPHA BANK Sucursala LIBERTATII, Beneficiar: ZIUA S.R.L. (Se va trece pe ordinul de plata, la obiectul platii: "Plata pentru Anghel Eugen").
A r h i v a
  Pensionari pagubiti    1 comentariu
  Bilant la Transporturi    2 comentarii
  Marker bun pentru porci    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Strategia Cotrocenilor (2543 afisari)
 Razboi intre spionii Romaniei (2491 afisari)
 Opriti ciuma rosie (2476 afisari)
 Cum a imbracat Bodnaras soldatul cu inca o izmana (2014 afisari)
 Exit-poll Felix pentru TVR (1583 afisari)
 Ea are cei mai frumosi sani din lume!  (6292 afisari)
 Un cosmonaut sovietic rupe tacerea cu privire la OZN-uri (4185 afisari)
 Trei politisti au batut cu salbaticie un soldat proaspat intors de pe frontul din Afganistan - VIDEO (3263 afisari)
 Carmen Electra mai provocatoare ca oricand... goala din nou pentru Playboy (2303 afisari)
 Exit-poll INSOMAR, ora 16.00: PSD - 37,8%, PD-L - 29,9%, PNL - 20,1% (1726 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00855 sec.