Ziua Logo
  Nr. 4402 de sambata, 29 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
Cu elefantul si chihuahua la cinema
-- Premiera acestui sfarsit de saptamana pe marele ecran este "Regele elefant" (cu Ellen Burstyn, Jonno Roberts), regia Seth Grossman. Pe de alta parte, distribuitorul Prooptiki isi promoveaza deja premiera din 12 decembrie, "Chihuaua de Beverly Hills" (cu Jamie Lee Curtis, Piper Perabo), regia Raja Gosnell.
Drama americana "Regele elefant" este povestea a doi frati care incearca sa-si gaseasca locul in lume. Expediat in Thailanda, de catre o mama dominatoare (Ellen Burstyn), introvertitul Ollie (Tate Ellington) trebuie sa faca tot ce-i sta in putere pentru a-l aduce acasa pe nepasatorul lui frate mai mare, Jake (Jonno Roberts). Dar Thailanda este o tara cu multe ispite, iar lucrurile se infierbanta si pe masura ce se intampla asta, loialitatea dispare si, undeva in departare, cineva apasa pe tragaci...
Filmul ruleaza, de ieri, la Hollywood Multiplex si Movieplex Plaza.
"Cred ca publicul va fi surprins de dimensiunile acestui film. Este o aventura de proportii", spune Gosnell despre comedia sa cu caini. "E o calatorie ampla, care strabate Mexicul, cu peisaje frumoase, locatii uluitoare si caini cu adevarat deosebiti, pe care toata lumea ii va indragi".
"Chihuahua de Beverly Hills" incepe cand Vivian (Jamie Lee Curtis), devotata si iubitoarea stapana a catelusei Chloe (voce: Drew Barrymore), o aduce pe nepoata sa, Rachel (Piper Perabo), sa-i ingrijeasca potaia cea rasfatata, cat timp ea este plecata intr-o calatorie de afaceri. Insa cand nepoata, usor irespon�sabila si fara prea multa tragere de inima in rolul de ingrijitoare, pleaca spre Mexic intr-o escapada de un weekend, pregatita in ultima clipa, o ia "la remorca" pe rasfatata catelusa si dezlantuie astfel un adevarat haos. Chloe dispare, iar Rachel il roaga pe gradinarul de incredere al lui Vivian, Sam (Manolo Cardona), ca impreuna cu devotatul sau caine, Papi (voce: George Lopez), sa o ajute sa o caute.
Adevaratele vedete ale filmului sunt insa patrupedele, dresate impecabil. Peste 200 de caini, dintr-o diversitate de rase - Doberman, Ciobanesc German, Chihuahua, Poodle, Mops, Buldog Frantuzesc, St. Bernard, Labrador si Dachshund, ca sa numim doar cateva - fac parte din distributia acestei comedii. Unii au fost gasiti la adaposturi din Los Angeles si Mexic, iar altii sunt rezidenti la Hollywood.
Pagina realizata de Luana Duschka 
A r h i v a
  Festivalul dulciurilor    1 comentariu
  Brocoli previne cancerul pulmonar la fumatori    
  Hai-hui la sfArSIT de SAptAmAnA    
  Parinti, intrati in greva    3 comentarii
  Lectura de weekend    
 Top afisari / comentarii 
 Strategia Cotrocenilor (2543 afisari)
 Razboi intre spionii Romaniei (2491 afisari)
 Opriti ciuma rosie (2476 afisari)
 Cum a imbracat Bodnaras soldatul cu inca o izmana (2014 afisari)
 Exit-poll Felix pentru TVR (1583 afisari)
 Ea are cei mai frumosi sani din lume!  (6292 afisari)
 Un cosmonaut sovietic rupe tacerea cu privire la OZN-uri (4185 afisari)
 Trei politisti au batut cu salbaticie un soldat proaspat intors de pe frontul din Afganistan - VIDEO (3263 afisari)
 Carmen Electra mai provocatoare ca oricand... goala din nou pentru Playboy (2303 afisari)
 Exit-poll INSOMAR, ora 16.00: PSD - 37,8%, PD-L - 29,9%, PNL - 20,1% (1726 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00885 sec.