Ziua Logo
  Nr. 4402 de sambata, 29 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Triburi care isi ucid baietii
-- Jungla din Papua Noua Guinee a dezvaluit recent unul dintre cele mai macabre secrete ale sale: masacrarea sistematica, in ultimii zece ani, a tuturor nou-nascutilor de sex masculin din doua sate, pentru prevenirea luptelor intre triburi.
Prin uciderea tuturor pruncilor de sex masculin, femeile spera sa evite luptele dintre triburi pentru suprematie si hrana. "Bebelusii devin barbati, iar acestia din urma devin razboinici", a declarat Rona Luke, una dintre femeile din sat care va participa la o intalnire de "pace si impacare" a locuitorilor din Goroka. "Totul se intampla din cauza luptelor oribile ce au adus moarte si distrugere in satul nostru timp de 20 de ani. Atunci toate femeile au hotarat ca este mai bine sa omoare toti nou-nascutii baieti", a adaugat Luke. Afirmatia senzationala aminteste de povestirea biblica a faraonului din Vechiul Testament, care a ordonat tuturor moaselor sa omoare baietii israeliti, pentru a se asigura ca nu exista suficienti barbati tineri sa lupte impotriva egiptenilor. Luke a declarat ca femeile din sat au decis sa lase in viata numai nou-nascutii de sex feminin, astfel incat in viitor sa nu mai existe barbati capabili sa lupte. Dar pe langa faptul ca este vorba despre o serie odioasa de pruncucideri, initiativa comunitatii feminine va avea consecinte dramatice in viitorul apropiat: nemaiexistand barbati care sa asigure mostenitori, triburile rivale vor disparea cu certitudine la un moment dat. Nu se stie numarul exact al pruncilor baieti ce au fost omorati prin sufocare, insa, aceasta practica are loc de zece ani. "Este oribil, o adevarata crima, dar am fost nevoite sa o facem. Am fost fortate. Trebuia sa oprim cumva luptele", a precizat o localnica din Agibu, vizibil marcata.
La initiativa pastorului local Michael Hemuno si cu ajutorul organizatiei religioase filantropice Armata Salvarii, femeile din trib spera ca uciderea in masa a pruncilor sa poata fi oprita, iar barbatii razboinici sa renunte la arme. (R.R)
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Da pe tribalezele astea curente.. cine le'nsamantzeaza ? Corespondentul roman de presa / ZIUA ?    de Omul cu Picioare foarte Paroase
Cand s-or trezi,.   de Aladin
Eh!, au auzit ca vin turistii nemtzi   de Conan___the___Barbarian
A r h i v a
  Saraca fata bogata    
  Apa pe unul din satelitii lui Saturn    2 comentarii
  Muzeul Titanicului    
 Top afisari / comentarii 
 Strategia Cotrocenilor (2543 afisari)
 Razboi intre spionii Romaniei (2491 afisari)
 Opriti ciuma rosie (2476 afisari)
 Cum a imbracat Bodnaras soldatul cu inca o izmana (2014 afisari)
 Exit-poll Felix pentru TVR (1583 afisari)
 Ea are cei mai frumosi sani din lume!  (6292 afisari)
 Un cosmonaut sovietic rupe tacerea cu privire la OZN-uri (4185 afisari)
 Trei politisti au batut cu salbaticie un soldat proaspat intors de pe frontul din Afganistan - VIDEO (3263 afisari)
 Carmen Electra mai provocatoare ca oricand... goala din nou pentru Playboy (2303 afisari)
 Exit-poll INSOMAR, ora 16.00: PSD - 37,8%, PD-L - 29,9%, PNL - 20,1% (1726 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00862 sec.