Ziua Logo
  Nr. 4401 de vineri, 28 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Manelistii in stand by
-- Rednic va decide astazi daca ii va folosi in ultima etapa pe petrecaretii de sambata trecuta, chiar daca acestia au scos pe piata si un filmulet in care canta manele dinamoviste
Dezamagirea din "Groapa", provocata de iesirea manelisto-bahica a trei dintre jucatori, Torje, Pulhac si Ropotan, nu s-a stins inca, in ciuda incercarilor fotbalistilor vinovati de a se justifica. Acestia au scos la iveala inca un filmulet de la petrecerea de sambata trecuta, in care canta maneaua "Vine Borcea cu spartanii", in incercarea de a-i imbuna pe fanii furiosi, dupa ce acestia i-au vazut fredonand un hit dedicat Stelei.
Mircea Rednic continua sa se declare dezamagit de iesirea jucatorilor sai si anunta ca nu a decis inca daca ii va folosi pe acestia in meciul de maine, cu FC Arges, ultimul din acest an pentru "caini". La baza acestei nehotarari stau mai multi factori, chiar daca Dinamo are probleme de efectiv, Lobont si M. Niculae fiind accidenti, iar Izvoranu suspendat. In primul rand, din cauza problemelor aparute in vestiar, pentru ca "veterani" gen Danciulescu sau Lobont i-au luat in colimator pe Torje si Ropotan (Pulhac e accidentat), acuzandu-i cu vorbe dure pentru stricarea imaginii clubului. In al doilea rand, de teama suporterilor, pentru ca sefii lui Dinamo au decis ca la acest meci intrarea in peluze sa se faca pentru doar 1 RON. Iar cum in cele doua sectoare alte stadionului vin cei mai patimasi fani, care s-au exprimat deja in favoarea excluderii din lot a petrecaretilor, sunt asteptate mesaje ironice, dar si furioase. De altfel, presedintele CA al clubului, Nicolae Badea, a prevazut asa ceva si nu este exclus ca preturile mici sa fi fost puse si pentru a le da prilej fanilor sa-i pedepseasca pe cheflii. "Vor avea parte mult timp de acum incolo de ironiile suporterilor, vor scapa greu de aceasta intamplare", a spus seful dinamovist. "Maine (n.r. - astazi) voi lua o decizie si in privinta celor doi, inca nu m-am hotarat. M-au dezamagit prin felul in care s-au comportat, aveam o relatie foarte buna cu ei si am luat multe bobarnace din cauza lor. Mereu le-am luat apararea", a spus Rednic ieri, explicand si de ce a decis sa ii acuze public pe Torje, Ropotan si Pulhac. Din dorinta de a-i mai imbuna pe fanii furiosi, cei trei au reusit sa aduca in presa electronica si un al doilea filmulet de la petrecerea respectiva, in care se vad cantand cu foc maneaua "Vine Borcea cu spartanii", una, evident, dedicata clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Mania suporterilor dinamovisti a venit, in primul rand, dupa ce pe prima inregistrare cei trei fredonau "Steaua e numai una", motiv pentru care suporterii din Peluza Sud au cerut chiar rezilierea contractelor celor trei petrecareti.
Penescu se teme de arbitraj
Patronul lui FC Arges nu se dezminte si face din nou referiri la arbitraj inaintea meciului cu Dinamo. "Nu ma intereseaza daca ajunge Dinamo pe primul loc, pe mine ma intereseaza doar echipa mea. Mi-e frica de arbitraj si am mai spus-o, stiti cum e, de ce ti-e frica, de aia nu scapi!", a spus Cornel Penescu. "Va fi un meci greu pentru Dinamo, nu pentru noi, deoarece nu avem ce pierde", a mai adaugat boss-ul din Trivale. "Mergem sa castigam la Dinamo! Eu pregatesc echipa doar la victorie, ramane de vazut ce va fi pe teren", a punctat si antrenorul alb-violetilor, Ionut Badea. "Cu Dinamo o sa fie un meci frumos, cu totii ne dorim un rezultat important. E o amintire placuta meciul din 2005, cand am invins la Bucuresti pe Dinamo cu un gol al meu. Ar fi bine sa repetam acea victorie", a spus si mijlocasul pitestean Cosmin Nastasie. (MIG)
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Afara din Europa    
  Scolari depinde de CFR    
  Stiri pe scurt    
  LIGA CAMPIONILOR - Etapa a 5-a    1 comentariu
  Ganea castiga si la Apel    
  Lipa a pierdut cursa de la COSR    
  LIGA I - ETAPA A 17-A    
 Top afisari / comentarii 
 Norme pentru mame (2367 afisari)
 11 septembrie in India (2329 afisari)
 Nu votam securisti, turnatori si escroci (1998 afisari)
 Site-uri care promoveaza anorexia (1849 afisari)
 Mistretul domestic (1650 afisari)
 Ghici cine este vedeta care si-a pierdut chilotii pe covorul rosu? (2610 afisari)
 Se simte rau: Patrick Swayze si-a luat ramas bun de la familie si prieteni (2535 afisari)
 The Economist: Economiile est-europene se prabusesc. Situatia cea mai grava este in Romania si Bulgaria (2129 afisari)
 Cercetatori italieni, coordonati de o romanca, au descoperit cauzele epilepsiei (1589 afisari)
 Si-a trezit nevasta din coma, muscand-o de degetele de la picioare (1377 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01010 sec.