Ziua Logo
  Nr. 4398 de marti, 25 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Greva amanata
Feroviarii afiliati la Federatia Miscare-Comercial au hotarat sa amane protestele, cel putin pana dupa alegerile parlamentare. "Cerem insistent membrilor nostri sa renunte la declansarea unor proteste, respectiv incetarea de activitate, cel putin pana dupa alegerile parlamentare. In aceasta perioada, cand conditiile meteo s-au inrautatit, nu putem afecta publicul calator, iar in conditiile scaderii traficului feroviar ca urmare a crizei economice, nu putem sa ne permitem sa pierdem nici o sursa de venit", a declarat presedintele Federatiei Miscare-Comercial,
Gheorghe Popa, citat de Mediafax. (C.P.)
"Tineretului" ramane
Parcul sportiv "Strandul Tineretului" isi va pastra destinatia initiala, dupa ce primarul Andrei Chiliman a convins administratorul acestuia sa renunte la proiectele imobiliare pe care intentiona sa le dezvolte aici. "Am refuzat autorizarea oricarei constructii care nu are legatura cu activitatile sportive si de agrement. Societatea comerciala a venit cu documentatia urbanistica pentru dezvoltarea unei baze sportive si de agrement pe suprafata de teren pe care o are in inchiriere", a anuntat, ieri, edilul. Proiectul include trei bazine de inot pentru profesionisti, o piscina si un bazin pentru cei mici, plaja, terenuri de tenis si minifotbal, sala de fitness si un patinoar functional tot anul. (M.S.)
Comisie la MECT
FSI "Spiru Haret" solicita convocarea comisiei paritare de la nivelul Ministerului Educatiei, pentru a discuta despre acordarea sporurilor specifice personalului nedidactic, despre nerespectarea unor dispozitii din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel de Ramura - Invatamant, precum si despre normativele de personal. "Daca reprezen�tantii ministerului sunt dispusi sa poarte un dialog real cu partenerii sociali - cum, altfel, clameaza public ori de cate ori au ocazia -, vor dispune convocarea comisiei paritare in termenul prevazut de contractul colectiv de munca, adica in cel mult cinci zile lucratoare de la inregistrarea cererii", se precizeaza in comunicatul sindicalistilor. (M.S.)
Tractor de la Autocamioane
Fabrica de autocamioane Roman Brasov a produs primul tractor, marca U650, directorul general al uzinei, Carol Rugaci, declarand ca doar blocul motor si chiulasa sunt aduse din India, restul fiind de provenienta autohtona, informeaza Agerpres. Cutia de distributie este facuta la Sf. Gheorghe, iar restul al Roman. "Tractoarele care se vor produce la Roman continua seria celor cateva milioane produse la Tractorul", a precizat Rugaci. Pretul unui tractor este de 9.700 de euro, iar prima comanda de 600 de bucati va fi livrata in Egipt pana la mijlocul anului viitor. (L.M.)
A r h i v a
  Bucurestiul va fi port la doua mari    5 comentarii
  Tariceanu cu zaharelul la Oprescu    5 comentarii
  Costuri ridicate cu munca    1 comentariu
  Revolta la Arpechim    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Guvernarea Noii Ordini Mondiale (I) (2397 afisari)
 O idee vazduhista (2381 afisari)
 Felix calare pe Romaero (2157 afisari)
 Vaccin de scandal (2108 afisari)
 Bucurestiul va fi port la doua mari (1362 afisari)
 In centrul Bucurestilor: Pe afara salon de masaj, pe dinauntru bordel in toata regula (4104 afisari)
 Idila amoroasa a lui Tariceanu cu Ramona Badescu, subiect de barfa in presa din Italia  (3626 afisari)
 Adrian Mutu, prins de carabinieri cu un urmarit general in portbagaj (2879 afisari)
 Kim Cattrall, vedeta din "Sex and The City", pozeaza nud la 52 de ani (FOTO) (2453 afisari)
 Regina burlescului, Dita von Teese, pozeaza sexy pentru nemti (2394 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00914 sec.