Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
Vin prietenii lui Mickey!
Vreme de sapte ore, cei mari si mici se pot distra astazi, la Liberty Center Mall din Bucuresti, cu Mickey Mouse si prietenii sai care vin in Romania pentru doua evenimente speciale. Incepand cu orele 12.00, veti fi intampinati de catre Mickey Mouse, Goofy, Pluto si Donald, dar si de catre Tatjana Vucanovic,
vicepresedinte Disney, coordonator al concernului american pentru Romania.
Cei mici vor fi eroii unui spatiu de poveste, cu jocuri si jucarii, concursuri, muzica si dans si vor avea sansa sa-i cunoasca pe faimosii eroii din desenele animate. Pe scena special amenajata vor canta Catalin si Julia, interpretii melodiei "Acum si aici /Right here, right now" din coloana sonora a filmului "Liceul muzical - Anul absolvirii", iar actritele Aylin Cadir, Adina Lucaciu, Florentina Tilea, Madalina Ghitescu si Tamara Roman, care au dat voce zanelor din noul film de animatie Disney "Tinker Bell - Clopotica", le vor citi povesti copiilor.
La orele 17.00, este pro�gramata lansarea DVD-ului "Tinker Bell" (Clopotica) - primul din seria "Disney Fairies" -, aparut la Prooptiki. Fiecare zana este nascuta cu un talent special. Zanele pot face florile sa imboboceasca, pot face licuricii sa straluceasca sau pot trasa modele minunate iarna, in gheata de pe geamuri. Tinker Bell considera ca talentul ei de a repara oale, ibrice sau tigai nu este la fel de important sau special ca al altor zane, deoarece acelea sunt trimise in lume, pe cand ea tre�buie sa ramana in Pixie Hollow. Dar cand incearca sa schimbe ceea ce este, rezultatul este dezastruos. Incurajata de prietenii ei - Fawn, Iridessa, Rosetta si Silvermist - Tink invata ca abilitatile ei unice reprezinta cheia rezolvarii problemelor si descopera ca atunci cand ai incredere in fortele proprii se pot intampla lucruri magice.
Premiera comediei "Liceul muzical: Anul absolvirii" este programata pentru orele 20.00, in Sala 2 a Cinematografului "The Light". Indragitii liceeni (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabel, Corbin Bleu si Monique Coleman) intra in ultimul an care inseamna: campionatul de baschet, balul de absolvire si o primavara muzicala in care-si fac aparitia toti membrii trupei Wildcats. Regia si coregrafia ii apartin unui laureat al Premiului Emmy - Kenny Ortega.
Luana Duschka 
A r h i v a
  Aloe    
  Hai-hui la sfarsit de saptamana    
  Premiera absoluta est-europeana    
  Lectura de weekend    
  Zoe, nu fi barbata!    10 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goalã, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01050 sec.