Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rednic: Vrem pe primul loc
-- Dinamo infrunta azi pe FC Brasov intr-un meci in care se vor afla fata in fata doi rivali care s-au impacat recent. Tehnicianul "cainilor" spune ca echipa saisi doreste mult sa revina pe prima pozitie a clasamentului, pierduta dupa infrangerea cu Unirea Urziceni, din etapa trecuta.
Foto: MEDIAFAX
"Nu e un meci decisiv, dar e important, pentru ca ne-am propus sa terminam turul pe primul loc si trebuie sa luam cele trei puncte. Nu va fi un meci usor. Brasovul are o echipa foarte buna, am vazut pe viu trei meciuri jucate acasa, e o echipa foarte bine organizata, care primeste foarte greu gol. Au un antrenor care stie foarte bine sa-i aseze in teren. In plus, apare ambitia lor de a castiga contra lui Dinamo. Si cu Unirea Urziceni am jucat bine, dar am fost nervosi. Daca invingeam in acel meci, in proportie de 90% eram campioni. Brasovul e o echipa care joaca si care nu asteapta greseala adversarului", a declarat ieri Mircea Rednic. De partea cealalta, Razvan Lucescu este precaut, pentru ca vine dupa o infrangere care i-a lasat un gust amar. "Noi venim dupa cel mai slab joc din campionat, cel de la Galati, un meci in care ne-a lipsit spiritul de lupta. Cu toate acestea, nu cred ca e chiar imposibil sa batem pe Dinamo. Dar e clar ca suntem dezavantajati din punct de vedere al programarii, pentru ca am jucat mereu dupa Urziceni, o echipa care a ajuns pe locul intai. Ne-ar fi convenit, normal, ca Dinamo sa nu vina dupa o infrangere, dar asta este, trebuie sa ne facem treaba bine si sa dam totul pentru a obtine victoria. Cred ca principalele noastre atuuri in acest joc ar putea fi organizarea si spiritul de lupta. Daca reusim sa facem toate astea, se poate intampla orice", a spus Rzavan Lucescu. Cei doi, fosti colaboratori buni la Rapid, au fost certati cativa ani, insa s-au impacat recent, la o vizita de "spionare" a adversarului pe care a intrerpins-o Rednic la Brasov. (B.G.)
A r h i v a
  Diversiunea Dragomir    
  Luca spune adio Nationalei    
  Becalizarea handbalului    
  Stiri pe scurt    
  Gigi pe butuci    3 comentarii
  LIGA I - Etapa a 16-a    
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00849 sec.