Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi pe butuci
-- Latifundiarul din Pipera are mari probleme cu cash-ul, iar jucatorii Stelei asteapta salariile pe lunile septembrie si octombrie
Lucian Curelariu - ZIUA FOTO
Chiar daca sustine ca nu este afectat de criza financiara mondiala, Gigi Becali are probleme, in special de lichiditati, fapt care ii afecteaza si pe angajatii sai de la Steaua. Jucatorii au de primit salariile pe lunile septembrie si octombrie, iar in vestiar deja au inceput glumele pe seama faptului ca Gigi asteapta sa rezolve problema cu terenul de la Patriarhie pentru a putea achita restantele.
Surse din anturajul latifundiarului au povestit cum jucatorii Stelei au inceput sa devina din ce in ce mai uniti atunci cand vine vorba despre a lua pozitie in fata lui Becali, mai ales ca latifundiarul a inceput, din ce in ce mai mult, sa-i trateze ca pe niste sclavi pe fotbalisti. "E clar, sufera de aceeasi boala psihica pe care a avut-o si Ceausescu. A vrut sa distruga biserica aia acum, cat e inca la nivel de fundatie, ca apoi ar avea de suferit imaginea lui de mare credincios daca o darama cand era ridicata complet. Oricum, numai Ceausescu mai darama biserici. Gigi nu mai are bani cash deloc si nu prea mai are cui sa vanda terenuri, pentru ca oamenii cu bani vor sa profite acum si sa ia ieftin. Iar el nu vrea sa vanda, ca n-ar mai face profit asa de mare ca inainte. Jucatorii s-au crucit cand au auzit ca a trimis buldozerele peste maicute", ne-a declarat o sursa din anturajul lui Becali. Ca urmare a problemelor din ultima perioada pe piata financiara din lume, si conturile stelistilor sunt in suferinta, si asta pentru ca, din nou, plata salariilor intarzie. "Jucatorii nu si-au mai primit salariile pe septembrie si octombrie si deja au inceput sa existe nemultumiri in vestiar. Si problema banilor, ca si a antrenorilor dati afara pe banda rulanta, si-au pus amprenta si pe jocul baietilor. Si au inceput deja sa se auda voci in vestiar. Unul vrea sa plece, altul zice ca era mai bine cu Lacatus, al treilea ca au fost taiate primele de Champions League. Daca Gigi scapa din maini vestiarul, o sa fie rau de tot, pentru ca fotbalistii stiu multe din bucataria interna a clubului. Astept sa vad daca cineva urmeaza exemplul lui Coman si isi depunde memoriu de a deveni jucator liber de contract", a incheiat sursa din anturajul lui Gigi Becali. Practic, problemele financiare se prelungesc in teren, pentru ca Steaua, care urma sa joace aseara la Craiova, nu a mai castigat un meci cam din aceeasi perioada cand cardurile au incetat sa mai fie alimentate, adica din septembrie.
Cristian MUNTEANU 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Din pustiu a venit in pustiu se intoarce !   de sorge
daramator de biserici ?    de horiageo
Aduce ceva bun si criza asta   de Silviu Dumitrescu
A r h i v a
  Diversiunea Dragomir    
  Luca spune adio Nationalei    
  Becalizarea handbalului    
  Stiri pe scurt    
  Rednic: Vrem pe primul loc    
  LIGA I - Etapa a 16-a    
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00918 sec.