Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Luca spune adio Nationalei
-- Fostul capitan al reprezen�tativei feminine de handbal a Romaniei si-a anuntat, ieri, retragerea oficiala din lotul tricolor, cu prilejul unei conferinte de presa la care au mai participat prese�dintele FRH, Cristian Gatu, si selectionerul Radu Voina.
Foto: AGERPRES
"Cu regret sunt obligat sa accept dorinta Stelutei, dar si cu promisiunea ca la anul ii vom organiza un meci de retragere. Steluta a venit la convocare, dar este indisponibila din cauza problemelor de sanatate. Cred ca asa trebuie organizata retragerea oricarei jucatoare, care din motive obiective nu mai poate continua la lot. Refuz sa cred ca pot exista handbaliste sau handbalisti care sa boicoteze nationala", a spus Gatu. In varsta de 33 de ani, Luca a venit special la Cluj pentru aceasta reuniune si a mentionat ca si-ar fi dorit sa mai poata juca la Europene. "Am anuntat retragerea inaintea JO si am sperat ca voi putea ajuta acum la Europene, dar sanatatea nu-mi permite. Am trei operatii, sufar de hernie de disc si efectiv nu mai pot. Regret ca trebuie sa spun stop", a spus Luca, adaugand ca echipa noastra are jucatoare de valoare, care trebuie doar sa formeze o familie. "Chiar daca vor pierde meciuri la Europene, trebuie puse in urma, sa treaca peste ele. Romania, atunci cand pierde, nu stie sa treaca peste asta, sa-si revina, sa nu se faca o tragedie nationala", a concluzionat cea care detine un record impresionant, cu sapte participari consecutive la Mondiale, avand peste 200 de selectii sub tricolor si peste 1000 de goluri inscrise! (T. Rist)
A r h i v a
  Diversiunea Dragomir    
  Becalizarea handbalului    
  Stiri pe scurt    
  Gigi pe butuci    3 comentarii
  Rednic: Vrem pe primul loc    
  LIGA I - Etapa a 16-a    
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goalã, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00886 sec.