Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Divort fulger pentru Madonna
-- Madonna este de ieri o femeie libera, dupa ce un judecator al Inaltei Curti de Justitie din Londra a pronuntat, la prima infatisare, divortul sau de regizorul britanic Guy Ritchie.
Divortul celor doua celebritati, facut public inca din luna octom�brie, pune astfel capat unui mariaj care a durat opt ani de zile. Decizia a fost anuntata inca de dimineata, procedura fiind accelerata de acordul celor doi soti care au precizat ca nu au bunuri materiale de impartit. Niciuna dintre parti nu a fost prezenta la pronuntarea sentintei. Conform documentelor date publicitatii, motivul invocat de Madonna pentru a obtine divortul a fost "comportamentul irational" al partenerului de viata.
Guy Ritchie, 40 de ani, a refuzat sa reclame partea care i-ar fi revenit din fabuloasa avere a Madonnei, 50 de ani, dar a precizat ca doreste sa imparta cu fosta sotie custodia celor doi copii ai lor, relateaza presa britanica.
Cuplul si-a unit destinele la 22 decembrie 2000 la castelul Skino, Scotia, in cadrul unei grandioase ceremonii. La cateva luni de zile de la acest eveniment, Madonna a adus pe lume un baietel, Rocco, acum in varsta de opt ani. In urma cu aproape un an de zile, cei doi au adoptat din Africa un alt copil, David, in varsta de trei ani. Diva americana mai are o fetita, Lourdes, 12 ani, dintr-o relatie anterioara cu fostul sau antrenor de fitness, Carlos Leon. Averea Madonnei se ridica in prezent la peste 350 de milioane de dolari, in timp ce regizorul britanic este de aproximativ zece ori mai "sarac". Conform Daily Mirror, Guy Ritchie i-a multumit lui Dumnezeu pentru ca "toata tarasenia asta n-a durat mai mult si pentru ca nu s-a intamplat din vina mea". (C.C.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Cat sa dureze un divort?   de Olga Khan
Urita cu draci mai e madona asta ! brrr !   de CALUGARU
A r h i v a
  Sinucidere in direct pe Net    
  Cele mai sexy din lume    2 comentarii
  Ghetari uriasi pe Marte    
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goalã, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00859 sec.