Ziua Logo
  Nr. 4394 de joi, 20 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Procurorul Rebengiuc si efectele speciale
-- "Contra timp", cel mai nou film de actiune produs de MediaPro Pictures, filmat in sistem high definiton, cu participarea extraordinara a lui Victor Rebengiuc, in rolul procurorului Iacob, va fi difuzat de ProTv, azi, de la ora 20.30.
Lungmetrajul, a carui actiune se desfasoara pe durata unei singure zile, il are in centrul atentiei pe inspectorul-sef Calin Boboc (Dragos Bucur), care alaturi de colegii lui de la Crima Organizata, lupta pentru a anihila cel mai mare clan mafiot din Bucuresti. Victor Rebengiuc detine rolul procurorului Iacob, care intra de multe ori in conflict cu Boboc.
Maestrul Rebengiuc a fost coplesit pe platourile de filmare de o echipa tanara care il idolatrizeaza. "Il admir enorm, are o lume de aur in spatele dumnealui. Este un om care nu a facut nici un compromis major si este, dupa parerea mea, unul dintre putinele repere valorice. Imi doresc sa ajung ca dansul peste cativa ani, sa fiu mandru de tot ce am realizat si sa nu am nici o remuscare ca am facut ceea ce nu trebuia facut. Eu ma inclin in fata dumnealui", a declarat Andi Vasluianu, cel care il interpreteaza pe Bogdan, subalternul si prietenul cel mai bun al lui Boboc. Dragos Bucur, unul dintre protagonistii principali ai peliculei a marturisit ca este onorat ca a avut ocazia sa-i dea replica marelui actor. Pe langa faptul ca il admira nespus de mult pentru talentul si daruirea cu care a jucat zeci de roluri, Bucur recunoaste si ca omul Victor Rebengiuc este cu adevarat extraordinar.
Cum din distributia filmului nu putea sa lipseasca o femeie frumoasa, pentru care eroul sa-si riste pielea, Raluca Aprodu da viata personajului Lori, rol despre care a declarat ca i s-a potrivit manusa: "Am fost foarte incantata atunci cand am citit scenariul, mi s-a parut un rol foarte ofertant si potrivit pentru mine, pentru ca eu sunt o fire foarte sportiva si dinamica". Tili Nicolae, una dintre "fetele cu lipici"si vecina de "La Bloc"poate fi urmarita in primul sau rol intr-un lungmetraj. Regizat de Jesus de Cerro, filmul detine un numar impre�sionant de 52 de efecte speciale. Divizia de postproductie a studiourilor MediaPro a realizat toate efectele vizuale, creand de la zero celebrul trucaj al glon�tului ("bulet time") pentru a reda stilul modern de filmare a unei impuscaturi.
Adriana Vasiliu 
 Afisari: 248  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Noi canale TV National Geographic    
  Premii pentru scriitorii bucuresteni    
  Comunism si societati secrete    1 comentariu
  Dali de un milion de Euro la Bucuresti    1 comentariu
  Redeschiderea Muzeului Zambaccian    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Monica in varianta economica (4174 afisari)
 Felix in mocirla antisemitismului (2810 afisari)
 Pacea dintre palate (2396 afisari)
 Obama restaureaza Administratia Clinton (1424 afisari)
 Cum va deveni Geoana nimic (1277 afisari)
 Cardinal catolic: Obama, un politician "agresiv, distrugator si apocaliptic" (3506 afisari)
 Eva Longoria, diva cu budigai de pensionara (3367 afisari)
  Ce spune premierul Tariceanu despre povestea cu amanta si divortul (2792 afisari)
 George Clooney, asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! (2658 afisari)
 General (r) KGB: Lee Harvey Oswald l-ar fi impuscat pe Kennedy, din cauza Marinei (2590 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00850 sec.