Ziua Logo
  Nr. 4394 de joi, 20 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Chitac la expertiza
Generalul (r) Mihai Chitac a fost dus, ieri, la Institutul National de Medicina Legala pentru examinare, procesul in care acesta cere intreruperea executarii pedepsei de 15 ani de inchisoare fiind amanat doua saptamani pentru ca expertiza medico-legala nu a fost finalizata. INML a trimis instantei o adresa in care arata ca o astfel de expertiza dureaza minim doua luni. Avocata lui Chitac a declarat ca este vorba de un examen hematologic si oftalmologic. (R.M.)
Infractor hi-tech
Un roman de 30 de ani este judecat in orasul german Aachen pentru infractiuni electronice. Activitatea infractionala a acestuia (clonare de carduri) a pricinuit pagube de 103.686 euro. Erau vizate filiale ale uniunii bancare Volks und Raiffeisenbank, banda din care facea parte romanul, reusind sa dea lovituri
in cel putin patru orase din districtul Aachen. (A.N.P.)
Frunda stinge lumina
O femeie din Targu Mures a reclamat Biroului Electoral Judetean (BEJ) si Politiei faptul ca un afis mare al candidatului Gyorgy Frunda, amplasat fara acordul sau pe o cladire din centru, ii obtureaza unica fereastra a apartamentului, informeaza Mediafax. Potrivit BEJ Mures, reclamanta, care a depus o plangere si la Politie, se poate adresa instantei de judecata. Frunda a declarat ca daca oamenii legii vor intocmi proces-verbal
in acest caz, il va
contesta. (A.N.P.)
Arestati in Spania
Politia spaniola a arestat un cuplu de romani banuit ca si-ar fi vandut fetita in varsta de trei ani unei femei din localitatea Durcal (Granada, sud), relateaza ABC in pagina electronica, potrivit Mediafax. Un judecator din Granada a demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate faptele si daca femeia implicata, in varsta de 55 de ani, le-a dat celor doi romani bani pentru a pastra copilul. (R.M.)
Hoti de masini
Trei persoane acuzate ca au furat opt masini de teren marca BMW de pe strazile Capitalei, pe care le-au vandut cu acte false unor persoane din judetele Prahova, Teleorman, Buzau si Giurgiu, au fost arestate pentru 29 de zile, informeaza Mediafax. Dupa ce furau masinile, folosind chei potrivite, membrii gruparii le intocmeau documente de inmatriculare false si le vindeau, prin intermediari, in judetele Prahova, Teleorman, Buzau si Giurgiu. (A.N.P.)
 Afisari: 105  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  DNA scoate navodul    2 comentarii
  Sute de incidente electorale    
  Tablouri furate din Austria    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Monica in varianta economica (4174 afisari)
 Felix in mocirla antisemitismului (2810 afisari)
 Pacea dintre palate (2396 afisari)
 Obama restaureaza Administratia Clinton (1424 afisari)
 Cum va deveni Geoana nimic (1277 afisari)
 Cardinal catolic: Obama, un politician "agresiv, distrugator si apocaliptic" (3506 afisari)
 Eva Longoria, diva cu budigai de pensionara (3367 afisari)
  Ce spune premierul Tariceanu despre povestea cu amanta si divortul (2792 afisari)
 George Clooney, asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! (2658 afisari)
 General (r) KGB: Lee Harvey Oswald l-ar fi impuscat pe Kennedy, din cauza Marinei (2590 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00881 sec.