Ziua Logo
  Nr. 4394 de joi, 20 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Argaseala rade de Dinamo
Presedintele executiv al gruparii din Ghencea a replicat ironic unor afirmatii facute de sefii lui Dinamo, care acuzau Steaua de faptul ca "a facut un singur punct in Liga si cu ala va ramane". "Cei de la Dinamo nici macar nu stiu sa completeze un formular de Liga Campionilor si nici nu vor sti vreodata", a spus Valeriu Argaseala, contrat de Cristian Borcea, presedintele executiv al "cainilor rosii": "Este un incompetent care a dus Steaua de rapa!".
Argaseala sustine ca dina�movistii nu au caderea de a critica jocul stelistilor si ca rivalii din "Groapa" nu vor ajunge sa joace in Liga Campionilor. "Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri. Dinamo tot critica evolutiile Stelei, dar ei nici nu stiu cum arata un formular de Liga. Cei de la Dinamo a oferit duminica o mostra de <<mare echipa>>, dar ei nu au prevazut ca, dupa meci, se va lasa ceata pe stadion. Infran�gerea lor din meciul cu Unirea ne readuce in lupta pentru titlu, in care inca mai cred!", a mai adaugat Argaseala. "E un incompetent, a dus Steaua de rapa. E vai de capul lui! Este cel mai vinovat pentru seria neagra a celor din Ghencea. Vorbeste si el din invidie! Daca altceva nu are ce face! Sa isi vada de Steaua lui, sa nu mai vorbeasca atat, sa nu mai pronunte numele Dinamo!", a spus Borcea.
Mijlocasul columbian a declarat intr-un interviu acordat pentru "Futbolred" ca se bucura ca a ajuns la Steaua, deoarece este un sentiment foarte placut sa joci in Liga Campionilor.
Toja: "Liga e un Mondial"
"La Steaua, cand am fost folosit la meciurile de acasa am avut sarcini ofensive, in timp ce in deplasare ideea este de a-ti lua masuri de precautie in defensiva, dar nu trebuie neglijat nici atacul, deoarece Steaua este cea mai mare echipa din Romania. E un sentiment foarte placut sa joci in Liga Campionilor, ai ocazia sa intalnesti cele mai bune echipe, este ca un fel de cupa mondiala", a spus Juan Carlos Toja, convocat la nationala Columbiei. "Fac patru luni la Steaua, timp in care am trait senzatii foarte placute, am vazut cum e in Liga Campionilor. Cum e la Steaua? Nu am reusit sa marchez si m-am blocat un pic. Cum e in Romania? Daca joci prost, nu esti bun, daca joci bine, esti Maradona!", a mai spus Toja.
 Afisari: 162  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Adio, dar raman cu tine!    1 comentariu
  Un rapidist pur-sange    
  Stiri pe scurt    
  Torje, inger si demon    
  Rapid si Steaua amendate    
  Bellu: "Avem nevoie de bani"    
  Mutu s-a facut bine    
 Top afisari / comentarii 
 Monica in varianta economica (4174 afisari)
 Felix in mocirla antisemitismului (2810 afisari)
 Pacea dintre palate (2396 afisari)
 Obama restaureaza Administratia Clinton (1424 afisari)
 Cum va deveni Geoana nimic (1277 afisari)
 Cardinal catolic: Obama, un politician "agresiv, distrugator si apocaliptic" (3506 afisari)
 Eva Longoria, diva cu budigai de pensionara (3367 afisari)
  Ce spune premierul Tariceanu despre povestea cu amanta si divortul (2792 afisari)
 George Clooney, asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! (2658 afisari)
 General (r) KGB: Lee Harvey Oswald l-ar fi impuscat pe Kennedy, din cauza Marinei (2590 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00831 sec.