Ziua Logo
  Nr. 4393 de miercuri, 19 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Director retinut
Dumitru Cristea, directorul general al Complexului Energetic Turceni, a fost retinut, pentru 24 de ore, in baza unei ordonante emise de procurorii DNA-Biroul Teritorial Targu Jiu. Cristea este anchetat pentru abuz in serviciu, alaturi de alti directori din cadrul aceleiasi unitati, el urmand sa fie prezentat astazi instantei
cu propunerea de arestare preventiva. Procurorii anticoruptie spun ca Dumitru Cristea ar fi cumparat de la o firma privata din Medias un utilaj la un pret supraevaluat, potrivit Mediafax. (R.M.)
Cautarea Elodiei
Anchetatorii au reluat, ieri, cautarile avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in vara anului trecut, verificarile politistilor, coordonati de procurorul de caz Marius Iacob, vizand comuna argeseana Nucsoara si zonele din apropierea localitatii, informeaza Mediafax. Potrivit IPJ Arges, operatiunile de cautare a zonei vizate de anchetatori, in care exista padure si lacuri, sunt ingreunate de timpul nefavorabil, cu ploi, vant si lapovita. (A.N.P.)
Vantu achitat
Tribunalul Bucuresti l-a achitat, ieri, pe omul de afaceri Sorin Ovidu Vantu in dosarul BID pentru acuzatiile de fals in declaratii si uz de fals. Achitarea vine dupa ce acesta contestase decizia Judecatoriei Sectorului 1 pentru uz de fals, cealalta fapta fiind prescrisa, potrivit NewsIn. (D.A.)
Becali vrea banii inapoi
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca banii pe care i-a donat pentru construirea Catedralei Neamului, adica doua milioane de euro, vrea sa fie trimisi catre calugarii de la muntele Athos, avand in vedere ca nu s-au inceput lucrarile pentru catedrala. Becali a dat aceasta declaratie jurnalistilor care il asteptau la Tribunalul Bucuresti, fiind cercetat in dosarul "valiza". Instanta a acordat un nou termen din motive procedurale. (R.M.)
Draghici amanata
Curtea de Apel Bucuresti a amanat, ieri, pentru 2 decembrie, discutiile in dosarul in care avocata Alice Draghici solicita suspendarea procedurii de verificare a averii sale de catre inspectorii ANI si contesta amendarea sa pentru nedepunerea in termen a declaratiei de avere, potrivit Mediafax. Ieri, la primul termen al procesului, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dispus amanarea discutiilor in acest dosar pentru ca aparatorul lui Alice Draghici sa ia la cunostinta intampinarea depusa de Agentia Nationala de Integritate (ANI).
A r h i v a
  Abraham il ataca pe David    2 comentarii
  Daniel Morar: Justitia sa fie independenta    1 comentariu
  ZIUA SI REPLICA    
 Top afisari / comentarii 
 Raul initial (2397 afisari)
 Felix demolatorul (2270 afisari)
 Dacia lui Traian (2138 afisari)
 Rata atacata de pesti (1871 afisari)
 Secretele ies la lumina (1716 afisari)
 UPDATE Virgil Magureanu: "Am cunoscut inca din anii '70 numele celui care urma sa-l inlocuiasca pe Nicolae Ceausescu" (VIDEO) (5892 afisari)
 Asa arata fundul Angelinei Jolie! (4795 afisari)
 Educatoare din Mehedinti, bomba-sexy pe Internet! (FOTO) (3411 afisari)
 UPDATE Academia Catavencu: Tariceanu divorteaza. Premierul: Sunt om politic si m-am obisnuit cu atacurile de campanie. (3180 afisari)
 O alta gimnasta antrenata de Bella Karoli acuza: Primeam pumni si ni se rupeau urechile la antrenamente! (2585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00850 sec.