Ziua Logo
  Nr. 4391 de luni, 17 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Steaua, echipa pacii
-- Daca in tribune fanii se bat ca chiorii, pe teren, echipa lui Dorinel Munteanu nu bate pe nimeni, ajungand, prin remiza cu FC Timisoara, la al 11-lea meci fara victorie
Steaua a bifat, sambata seara, inca un meci pe care nu l-a castigat, primul pe teren propriu sub comanda lui Dorinel Munteanu. In fata unei contracandidate la primele locuri, ros-albastrii au avut forta sa inscrie doar dupa ce a primit gol, reusind sa egaleze de doua ori. E drept, in final au avut si o bara, prin Dayro Moreno, care putea aduce succesul, insa acesta nu se lipeste cu nici un chip de echipa din Ghencea. Dorinel Munteanu a vazut un nou meci dominat autoritar de echipa sa, insa patronul deja a inceput sa carteasca, semn ca recordmenul de selectii la Nationala va avea probleme cat de curand.
"Toata lumea vorbeste de cele 11 rezultate. Sigur, sunt de acord, dar eu ar trebui sa fiu responsabil de ultimele trei rezultate. Eu m-am concentrat pe cauzele ultimelor meciuri. Am avut multe ocazii si bare in ultimele trei meciuri, dar ce putem sa facem, acesta este fotbalul. Sunt dezamagit de rezultat, asa cum s-a terminat egal, la fel de bine am fi putut sa castigam acest joc. Am fost lipsiti de sansa, dar cred ca in prima repriza, in afara de cateva contraatacuri ale celor de la Timisoara, noi am controlat jocul si am avut multe ocazii. Sigur, pe unele greseli ale noastre, au avut si ei situatii de contraatac din care puteau sa inscrie, dar azi am avut in Zapata un portar inspirat", a comentat Dorinel Munteanu, pentru care se anunta vremuri grele, fiindca Gigi Becali a plecat nervos de la stadion dupa golul de 2-1 al lui Badoi. "Nu vedeti scorul? Normal ca sunt nemultumit. Nu jucam ceea ce dorim. Ce sanse sa mai avem la campionat?", a aruncat Becali in viteza. "E normal ca si patronul sa fie nemultumit. Trebuie acceptate reprosurile, sa vedem unde am gresit si in continuare sa facem ca totul sa mearga cat mai bine. Cred ca vom avea linistea de care avem nevoie", a parat moale Munteanu. Stelistii s-au aratat intrigati de felul in care a jucat Timisoara in Ghencea, dupa ce, in urma cu o saptamana, incasase un 3-0 de la Dinamo chiar pe teren propriu. "Probabil ca au venit odihniti dupa meciul cu Dinamo", a ironizat Radoi, in timp ce Valeriu Argaseala aprecia ca "in meciul cu Dinamo si-au dat autogoluri, cu noi au dat goluri". De partea cealalta, Timisoara era multumita cu remiza, mai ales ca, in minutul 85, Moreno a trimis mingea in bara. "Am fost foarte aproape de un rezultat bun. Din pacate, nu am reusit, din cauza faptului ca am luat doua goluri inutile. Am avut multe ocazii sa dam chiar mai multe goluri. As putea spune ca pe durata intregului meci, excluzand cam cinci minute, am controlat jocul. Pacat ca nu am castigat. Pana la urma, sunt bucuros pentru un punct, dar le-am vrut pe toate trei", a spus Uhrin. Marian Iancu, patronul gruparii banatene, a lasat tonul amenintator folosit inaintea jocului impotriva angajatilor sai. "Este un rezultat echitabil. Ma bucur ca atat antrenorul, cat si jucatorii au reusit sa refaca handicapul moral din meciul cu Dinamo si au aratat alt fotbal azi. Felicit rezervele, care au jucat foarte bine astazi si au inlocuit cu brio absentii. Steaua nu putea sa ne bata azi. Noi am ratat foarte mult. Azi am aratat ca o echipa care se poate gandi la castigarea Cupei si, de ce nu, a campio�natului", a spus Iancu.
Pagina realizata de Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Lider de toamna in Liga Campionilor    
  Sport pentru comunitate    
  Polo cu scantei    
  Stiri pe scurt    
  Macel in Ghencea    
  Rapid, adio titlu    
  In apararea lui Dani Coman    2 comentarii
  LIGA I - ETAPA A 15-A    
  Fara tricou la meci    
 Top afisari / comentarii 
 PSD sufla in ceafa PD-L (3111 afisari)
 Noua ordine mondiala dupa G20 (2316 afisari)
 12 morti la Petrila (2304 afisari)
 Tinta lui Iliescu (2276 afisari)
 Domnule, e lege! (1890 afisari)
 La 17 ani, Andreea Marin s-a iubit cu un preot: "Era ca o caprita vesela si frumoasa" (10498 afisari)
 Asta da curaj! Susan Sarandon pozeaza dezbracata la 62 de ani (3266 afisari)
 Mihaela Radulescu a fost exmatriculata din facultate (2941 afisari)
 Balmajeala KGB: Turcia vrea Crimeea (2735 afisari)
 Intalnirea de gradul trei se apropie: In 2025 vom putea comunica cu extraterestrii (2502 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00940 sec.