Ziua Logo
  Nr. 4390 de sambata, 15 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
PSD vopsit
Pesedistii din Sectorul 1 i-au acuzat ieri pe pedelisti ca practica "terorismul electoral" si ca au tras dintr-o masina Audi Q7 cu bile de vopsea in bannerele PSD. Liderul filialei, Dan Tudorache, a sustinut ca trei consilieri locali ai PD-L au fost prinsi de politistii de la Circa 2 de Politie, in timp ce vandalizau produsele outdoor ale social-democratilor. Impotriva acestora, PSD a depus plangere penala, ei fiind de altfel amendati si de politisti. (C.A.)
Cateaua lui Nastase
Catelusa lui Adrian Nastase a dat nastere la 7 negri mititei, iar pentru trei dintre ei se cauta stapani, anunta liderul pesedit pe blogul sau personal. "Trei au fost luati de prieteni de-ai nostri. Unul, il pastram noi. Ne raman trei catei negri mititei (noua saptamani, cu primul vaccin facut) pe care doresc sa-i ofer unor colegi de blog, iubitori de caini. Va rog sa-mi scrieti", indeamna fostul premier. Cei trei catelusi, care au vazut lumina zilei la Cornu, sunt rezultatul "imprietenirii" dintre un golden retriever si o bracita. (I.S.C.)
Ordonanta de Urgenta
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat ieri Guvernului sa emita o Ordonanta de Urgenta care sa le dea studentilor cu viza de flotant dreptul sa voteze in orasele in care studiaza. "Nu poti pretinde unui numar de zeci sau poate sute de mii de studenti sa dea bani pe transport si sa calatoreasca ore in sir doar pentru a-si exercita dreptul de vot in localitatile de domiciliu. Ei au dreptul sa voteze in centrele universitare, acolo unde studiaza", a declarat Raluca Turcan. (I.S.C.)
Nicolai pro-pesedisti
Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, ar prefera o formula de guvernare alaturi de PSD, daca acestia accepta negocierea unui program coerent de guvernare, si se arata total impotriva unei colaborari cu PD-L, atat timp cat acesta este "condus" de Traian Basescu. Nicolai a afirmat, pentru Agerpres, ca seful statului s-a pozitionat drept unul dintre adversarii ei si este convinsa ca acesta nu va mai castiga un al doilea mandat. In ciuda criticilor aduse pedelistilor, liberala se arata sceptica si in privinta ajungerii la un compromis alaturi de social-democrati, care nu ar prezenta nicio solutie reala pentru proble�mele economice. (D.C.)
 Afisari: 130  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Stiri   de Mona G.
A r h i v a
  Geoana baga tinerii in "Cimitirul viselor"    7 comentarii
  Iliescu instiga din nou minerii    17 comentarii
  Listele electorale stau sub cheie    1 comentariu
  Pact anticomunism    21 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Enigmele 11 septembrie 2001 (6329 afisari)
 Euro-recesiunea (2381 afisari)
 Scandal la Criminalistica (2262 afisari)
 Garantat de Mafia (2093 afisari)
 Intelegerile Budapestei cu Kremlinul (2040 afisari)
 Cum s-a relaxat Sarah Palin dupa infrangerea suferita in alegerile din 4 noiembrie (3192 afisari)
 Fotografii seminud cu frumoasele de la Hollywood, intr-o colectie cu parfumul anilor '40 (1893 afisari)
 Obama sustine un plan de pace pentru Orientul Mijlociu care prevede revenirea Israelului la granitele din 1967 (1874 afisari)
 Un templu neolitic din Turcia ar putea fi locul de nastere al civilizatiei (1617 afisari)
 Reteaua eticheta: Grupare specializata in inlocuirea codurilor de bare, anihilata de politisti (1530 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00864 sec.