Ziua Logo
  Nr. 4390 de sambata, 15 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Noi amanunte socante in cazul Fritzl
-- Rechizitoriul intocmit de procurori monstrului din Amstetten, Austria, a scos la iveala noi amanunte si fapte socante petrecute in pivnita in care acesta si-a tinut fiica vreme de 24 de ani.
Astfel, presa austriaca a aflat, ieri, ca numarul sarci�nilor avute de Elisabeth Fritzl se ridica in realitate la opt.
Victima a declarat in fata procurorilor ca tatal sau, Josef Fritzl (foto), a lasat-o gravida de opt ori, prima dintre sarcini soldandu-se cu un avort spontan atat de devastator incat a vrut sa-si puna capat zilelor. Rechizitoriul de 27 de pagini a mai dezvaluit si faptul ca Fritzl isi forta adesea victima sa urmareasca filme pornografice si sa reproduca apoi impreuna scenele fierbiti preferate.
Cosmarul a inceput pentru Elizabeth in august 1984, cand tatal sau a sedat-o si a dus-o cu forta in pivnita de 18 metri patrati a casei parintesti, pe care Fritzl avusese grija s-o transforme intr-o ascunzatoare extrem de elaborata, unde pentru a ajunge era necesar sa deschida opt usi. In plus, pentru a fi sigur ca Elizabeth nu va iesi de acolo fara voia sa, Fritzl a tinut-o legata cu lanturi vreme de noua luni. Unul dintre lanturi era prins in jurul abdomenului si ii permitea tinerei sa se miste doar intr-un perimetru extrem de restrans. Conform declaratiilor fiicei, in primele luni de prizonierat era violata chiar si de mai multe ori pe zi. In toamna lui 1986 a ramas insarcinata, dar a suferit un avort spontan in saptamana a zecea de sarcina. Incidentul a fost urmat de o depresie severa si tanara a vrut sa se sinucida. In urmatorii 22 de ani, Elizabeth a adus pe lume sapte copii, unul dintre ei murind la nastere (sau la scurt timp dupa) in 1996.
Josef Fritzl, arestat in luna aprilie, va fi judecat si pentru crima, fiind acuzat de uciderea nou-nascutului. In plus, el este acuzat de privare de libertate si viol, riscand sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare. (D.M.)
A r h i v a
  L-a prins cu amanta virtuala    1 comentariu
  Prima imagine cu o planeta din alt sistem solar    2 comentarii
  Japonezii au renuntat la sex    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Enigmele 11 septembrie 2001 (6329 afisari)
 Euro-recesiunea (2381 afisari)
 Scandal la Criminalistica (2262 afisari)
 Garantat de Mafia (2093 afisari)
 Intelegerile Budapestei cu Kremlinul (2040 afisari)
 Cum s-a relaxat Sarah Palin dupa infrangerea suferita in alegerile din 4 noiembrie (3192 afisari)
 Fotografii seminud cu frumoasele de la Hollywood, intr-o colectie cu parfumul anilor '40 (1893 afisari)
 Obama sustine un plan de pace pentru Orientul Mijlociu care prevede revenirea Israelului la granitele din 1967 (1874 afisari)
 Un templu neolitic din Turcia ar putea fi locul de nastere al civilizatiei (1617 afisari)
 Reteaua eticheta: Grupare specializata in inlocuirea codurilor de bare, anihilata de politisti (1530 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00854 sec.