Ziua Logo
  Nr. 4386 de marti, 11 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
CS Dinamo asteapta stadionul
-- Procedurile prevazute pentru ca gruparea din Stefan cel Mare sa-si poata moderniza arena sunt extrem de complicate si de durata, astfel incat este foarte putin probabil ca echipa lui Rednic, in cazul in care castiga titlul, sa joace in Liga Campionilor in "Groapa".
Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat ieri ca urmeaza sa fie publicata o Hotarare de Guvern pentru organzarea unei licitatii de concesionare a lucrarilor la stadionul Dinamo, care ar implica si folosirea arenei pe o perioada de 49 de ani de catre castigatorul licitatiei. "Dupa ce se aproba Hotararea de Guvern apare un alt pas care trebuie facut. Va fi nevoie de o licitatie pentru concesionare in termen de 50 de zile. Nu se concesioneaza imediat. Deci va fi publicata o Hotarare de Guvern in care se specifica faptul ca un anumit perimetru din parcul sportiv se concesioneaza pentru lucrari de consolidare si modernizare. Nu e vorba de schimbarea proprietarului, ci doar de o concesiune pentru a fi terminate lucrarile. Va fi vorba de o concesiune pe o perioada de 49 de ani", a declarat Marcel Popescu. Presedintele Clubului Sportiv Dinamo, proprietarul parcului sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, spune insa ca mai sunt si alte probleme. "Sigur ca poate participa la licitatie si altcineva in afara de societatea care administreaza clubul de fotbal. Asa e legea. Eu m-am uitat pe Monitorul Oficial, dar deocamdata nu a aparut Hotararea de Guvern. Exista insa discutii. Ne-ar usura si noua munca daca s-ar concesiona stadionul, fara pista de atletism, care ar urma sa ramana in concesiunea noastra. Se vor da insa niste termene de finalizare a constructiilor respective, iar 20 sau 25 de procente din castig ar urma sa revina clubului sportiv. Exista astfel de discutii, dar ce facem daca va castiga altcineva? Teoretic se poate intampla asta. Trebuie sa parcurgem niste pasi. E vorba de concesionare a unor lucrari, care trebuie finalizate si apoi acele portiuni din parcul sportiv sa fie folosite in anumite conditii", a mai spus Popescu. "Am auzit si eu din interiorul clubului ca hartiile ar fi gata si ca ar fi si aprobate. Insa prin aceasta concesionare, ministerul vrea sa se degreveze de o parte din cheltuieli, iar actualii actionari nu cred ca vor baga mana atat de adanc in buzunare incat sa poata da o fata noua stadionului. Nu cred. Cred ca se vor face doar niste modificari minore. O coafare", a spus unul dintre liderii galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu. (B.G.)
Va fi vorba de o concesiune pe o perioada de 49 de ani. Marcel Popescu
A r h i v a
  Atac la Mitica    
  Echitabil "perfect" pentru dinamovisti    
  Pokemonii lui Gigi Becali    
  Stiri pe scurt    
  Iancu nu mai vinde Timisoara    
  Aspiratii de Liga    
  CUPA ROMANIEI - OPTIMI DE FINALA    
  LIGA I - ETAPA A 14-A    
 Top afisari / comentarii 
 Somerii "Guvernul Romaniei" (2344 afisari)
 Basarabia, "Yes, we can!" (1916 afisari)
 Putin da Nisa pe Chisinau (1884 afisari)
 Aniversare Dallas (1280 afisari)
 Atacuri americane in Siria (1244 afisari)
 Fosta doamna Pitt rabufneste la adresa celei care i-a furat sotul: Angelina Jolie n-a procedat deloc ortodox (4631 afisari)
 Si-a injectat ulei de gatit in fata pentru ca nu mai avea botox (3983 afisari)
 Curat ghinion pentru Larry King! Cea de-a sasea sotie l-a inselat, sub ochii sai, cu antrenorul de baseball al copiilor (3831 afisari)
 Listele complete ale candidatilor din 30 noiembrie 2008 (3212 afisari)
 Statele Unite au lasat sub gheata din Groenlanda o bomba nucleara (2605 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00935 sec.