Ziua Logo
  Nr. 4382 de joi, 6 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
BNR la agricultura
Ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos, se va intalni saptamana viitoare cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru a discuta despre conditiile de creditare a agricultorilor, avand in vedere cresterea costurilor imprumuturilor si nevoia de finantare pentru investitii in agricultura. "Vreau sa vad cum crede Mugur Isarescu ca vor evolua costurile bancare in contextul actual, pentru ca este important pentru agricultura. Au crescut costurile cu input-urile, cresc si costurile cu creditele, iar pentru noi e important sa avem investitii in agricultura", a declarat, ieri, ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos, la deschiderea Targului Indagra Farm. (L.M.)
Inca un tronson
Contractul pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, ieri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Valoarea contractului de constructie, inclusiv costurile asociate intretinerii si operarii pe o perioada de 25 ani, a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, in lungime de 58 km, a fost evaluata la 3,33 miliarde euro, inclusiv TVA, astfel ca pretul pe kilometru se apropie de 60 de milioane de euro. (C.P.)
"Scumpetea" de Magheru
Bulevardul Magheru din Bucuresti ocupa locul 19 intr-un clasament al celor mai scumpe 25 de artere comerciale din Europa, intocmit de firma de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle (JLL) pe baza valorii chiriilor din diferite orase europene. Chiria spatiilor comerciale amplasate pe bulevardul Magheru era estimata de JLL la sfarsitul primului semestru al anului curent la 1500 de euro pe metru patrat pe an. Acest nivel depasea costul de inchiriere de pe cea mai scumpa artera din Stockholm (Biblioteksgatan) si din Lisabona (Chiado), de 1419, respectiv, 1200 de euro pe metru patrat pe an. Pe primele locuri se afla Champs Elys�es (Paris - 7.360 euro/mp/an), Stoleshnikov Lane (Moscova - 7.035 euro) si New Bond Street (Londra - 6.762 euro). (I.S.)
Centru pentru victime
Primaria Sectorului 3 va construi un centru pentru adapostirea victimelor violentei in familie, dupa ce Consiliul local a aprobat documentatia tehnico-economica a investitiei. Constructia imobilului si dotarea centrului sunt asigurate din fonduri nerambursabile, in valoare de 172.783,5 euro, bani proveniti de la Uniunea Europeana. Investitia va fi realizata pe un teren de 5400 mp situat in str. Jean Steriadi nr. 40A, pe care se afla si Centrul de Plasament
"Sf. Nicolae". (M.S.)
 Afisari: 105  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Mita pentru sindicate    
  Furt in supermarketuri    
  Sorin Oprescu vrea tot    
  Represalii la greva    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Un negru la Casa Alba (3400 afisari)
 Ne-au napadit spionii (3262 afisari)
 Moscova tine la secret documente despre Romania (2968 afisari)
 Vadim -Cristoiu la CNA (1478 afisari)
 Rusia pune rachetele pe Europa (1306 afisari)
 De ce a divortat Nicole Kidman de Tom Cruise (3303 afisari)
 La 43 de ani, Liz Hurley face senzatie pe plajele din India (2551 afisari)
 Kate Moss si-a scos picioarele de pensionara la cumparaturi! (2441 afisari)
 Berlusconi: Obama este "tanar, frumos si bronzat"! (Video) (2027 afisari)
 Vladimir Putin ar putea reveni la Kremlin in 2009, potrivit presei ruse (1877 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00934 sec.