Ziua Logo
  Nr. 4382 de joi, 6 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Pesimistul Piturca
Selectionerul Romaniei a declarat ca CFR Cluj viza pana acum o calificare in "optimile" Ligii Campionilor, iar acum, dupa cele doua infrangeri cu Bordeaux, ar putea rata si calificarea in 16-imile de finala ale Cupei UEFA. "Locul doi e dificil de obtinut, pentru ca Roma a castigat cu Chelsea. Acum, clujenii sunt pe ultimul loc. Ca sa aiba sanse, trebuie sa castige cu Roma si sa faca egal cu Chelsea, la Londra. E foarte important pentru CFR sa ramana macar in Cupa UEFA. Pana acum speram la optimile de finala ale Ligii Campionilor, iar acum e foarte greu si pentru UEFA", a spus Victor Piturca.
Lucescu KO
Sahtar Donetk, cu Razvan Rat integralist, a pierdut la Lisabona, scor 0-1 cu Sporting (echipa deja calificata in "optimile" Ligii Campionilor, alaturi de FC Barcelona), si nu mai lupta decat pentru locul 3 in grupa C, calificant pentru 16-imile de finala ale Cupei UEFA. "Ma asteptam la mai multe de la echipa, mai ales la jocul ofensiv. Acum trebuie sa castigam acasa cu Basel, ca sa ajungem in UEFA", a spus Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar. Altfel, Inter Milano, echipa unui alt roman, Cristian Chivu (absent din cauza unei accidentari), a remizat in deplasare, scor 3-3 cu Anorthosis.
Stanca la lot
Desi pivotul Ionela Stanca a informat FR Handbal ca, din motive medicale, renunta la echipa nationala, ieri, antrenorul Radu Voina a anuntat ca a convocat-o si pe jucatoarea echipei Rulmentul Brasov pentru Euro 2008. "Noi am trimis convocarea, dar inca nu am primit un raspuns. Sper ca Ionela sa se alature echipei la reunire. Am convocat un lot largit de 19 jucatoare, din care la Trofeul Carpati vor ramane 16 sau 17, iar la Europene vor merge doar 16", a spus selectionerul tricolorelor. Conform FRH, lotul largit convocat la Cluj, pentru data de 17 noiembrie, este format din Dinu, Paslaru, Ungureanu (portari), Ardean, Balint, Maier, Cioaric (extreme), Meirosu, Neagu, Bradeanu, Lecusanu (centri), Geiger, Luca, Amariei, Crap, Vadineanu (interi), Manea, Stanca, Barsan (pivoti). Trofeul Carpati va avea loc la Cluj, in perioada 21-23 noiembrie, iar turneul final european se va disputa luna viitoare, in Macedonia. (T.R.)
Misiune imposibila
Antrenorul reprezentativei de hochei pe gheata a Romaniei, slovacul Dusan Kapusta, se va baza pe un lot format din 22 de jucatori la turneul de precalificare pentru JO de iarna de la Vancouver, delegatia noastra plecand, ieri, spre Sanok (Polonia). "Ne-am propus clasarea pe podium. Polonia si Japonia sunt adversari puternici, pornim cu sansa a doua in fata lor, dar putem face si o supriza daca ne iese jocul. In mod sigur, putem invinge Marea Britanie, chiar daca ne asteapta un meci greu. Ne dorim mult o victorie, pentru ca-i vom avea adversari si la Mondiale", a spus directorul tehnic al FRHG, Marius Gliga, inaintea plecarii spre Sanok, unde Romania va evolua in grupa D, dupa urmatorul program: cu Japonia (azi, ora 16.30), cu Polonia (vineri, ora 20) si cu Marea Britanie (sambata, ora 15.30). (T.R.)
A r h i v a
  Gheata la mal    
  Frustrare si speranta    
  LIGA CAMPIONILOR ETAPA A 4-A    
  Lider la amenzi    
  CFR a platit pentru Dorinel    
  Il astept pe Taher ca pe Mesia    
 Top afisari / comentarii 
 Un negru la Casa Alba (3400 afisari)
 Ne-au napadit spionii (3262 afisari)
 Moscova tine la secret documente despre Romania (2968 afisari)
 Vadim -Cristoiu la CNA (1478 afisari)
 Rusia pune rachetele pe Europa (1306 afisari)
 De ce a divortat Nicole Kidman de Tom Cruise (3303 afisari)
 La 43 de ani, Liz Hurley face senzatie pe plajele din India (2551 afisari)
 Kate Moss si-a scos picioarele de pensionara la cumparaturi! (2441 afisari)
 Berlusconi: Obama este "tanar, frumos si bronzat"! (Video) (2027 afisari)
 Vladimir Putin ar putea reveni la Kremlin in 2009, potrivit presei ruse (1877 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00969 sec.