Ziua Logo
  Nr. 4382 de joi, 6 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gheata la mal
-- CFR a pierdut marti seara cu Bordeaux, scor 1-2 in Gruia, si are sanse mici de a mai ajunge in primavara europeana
A fost de ajuns "dubla" cu Bordeaux pentru ca CFR sa devina, in doar doua saptamani, din favorita la calificare, codasa grupei A din Liga Campionilor. Daca in Franta s-a invocat ghinionul la autogolul lui Cadu, marti seara, in Gruia, Bordeaux a demonstrat ca este echipa mai buna. De acum, CFR mai are sanse doar teoretice, dupa ce, culmea, echipa considerata cea mai accesibila pentru clujeni i-a naruit visele de primavara europeana.
"Cred ca avem sanse foarte mici de a ne califica, mai ales ca Roma a invins-o pe Chelsea. Ne-a invins o echipa foarte buna, ne-au accidentat si doi jucatori, Tony si De Sousa, dar asta face parte din fotbal. In repriza a doua am jucat mai slab, n-am mai avut parca forta si dorinta de a reveni. Un rezultat de egalitate era maximum ce puteam obtine. Din pacate, echipa nu a fost la nivelul spectatorilor", a declarat Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR. "E dureros ca am pierdut puncte cu Bordeaux, invers fata de cum se astepta toata lumea, adica sa pierdem primele doua meciuri si sa obtinem puncte cu Bordeaux. Nu putem duce la trei zile meciuri de o asemenea intensitate. Cred insa ca o sa mai facem puncte in aceasta grupa", a adaugat Muresan. Patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a declarat ca echipa sa a avut ghinion. "Portarul lui Bordeaux a facut minuni. Bordeaux nu a mai avut nicio ocazie in afara de goluri, iar noi dupa ce am egalat am ratat doua ocazii foarte mari. Trombetta nu avea ce face, rolul lui era sa ii aduca pe jucatori pana aproape de poarta", a spus Paszkany.
Trombetta mai spera
Antrenorul lui CFR a declarat ca s-a pierdut un meci foarte important. "Cred ca un egal era meritat. Am primit doua goluri din doua faze fixe, ceea ce ma ingrijoreaza. Sunt multumit de dorinta si determinarea jucatorilor, care au luptat pana in ultimul minut", a spus Maurizio Trombetta, care a afirmat ca absentele lui Trica si Didi s-au simtit. "Din pacate, am avut ghinion. Tony la genunchi, nu stiu exact despre ce este vorba, iar De Sousa a suferit o leziune la nas, poate chiar o fractura. Absentele lui Trica si Didi au contat. E oarecum normal sa avem accidentari in aceasta perioada avansata din sezon", a precizat Trombetta, care considera ca CFR nu a pierdut toate sansele de a accede in primavara europeana: "Mai sunt inca doua partide, sase puncte in joc. E vorba de Roma si Chelsea, chiar echipele cu care am facut puncte". "Jucam foarte mult, avem partide des. Cele mai multe sunt la un nivel inalt. E greu sa obtinem rezultate bune in toate jocurile, se intampla sa mai si gresesti", a precizat Trombetta.
BLANC OPTIMIST
Antrenorul lui Bordeaux a declarat dupa meciul cu CFR ca echipa sa ramane in cursa pentru calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Cred ca victoria noastra e meritata. Pentru asta am venit, a fost o seara foarte buna pentru noi. Cheia succesului a fost faptul ca jucatorii au inteles ca pot castiga aceste doua meciuri cu CFR. Ramanem in cursa pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Rezultatul de la Roma a produs o situatie, iar lucrurile in clasament sunt stranse", a spus Laurent Blanc, care a precizat ca CFR a fost periculoasa in atac. "CFR are jucatori foarte buni la mingile aeriene. Mai sunt sanse de calificare pentru CFR, nu doar pentru Cupa UEFA", a mentionat Blanc.
A r h i v a
  Frustrare si speranta    
  LIGA CAMPIONILOR ETAPA A 4-A    
  Stiri pe scurt    
  Lider la amenzi    
  CFR a platit pentru Dorinel    
  Il astept pe Taher ca pe Mesia    
 Top afisari / comentarii 
 Un negru la Casa Alba (3400 afisari)
 Ne-au napadit spionii (3262 afisari)
 Moscova tine la secret documente despre Romania (2968 afisari)
 Vadim -Cristoiu la CNA (1478 afisari)
 Rusia pune rachetele pe Europa (1306 afisari)
 De ce a divortat Nicole Kidman de Tom Cruise (3303 afisari)
 La 43 de ani, Liz Hurley face senzatie pe plajele din India (2551 afisari)
 Kate Moss si-a scos picioarele de pensionara la cumparaturi! (2441 afisari)
 Berlusconi: Obama este "tanar, frumos si bronzat"! (Video) (2027 afisari)
 Vladimir Putin ar putea reveni la Kremlin in 2009, potrivit presei ruse (1877 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00956 sec.