Ziua Logo
  Nr. 4381 de miercuri, 5 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Campioane la volanul Hover
-- Ieri, la Complexul Olimpic "Sydney 2000" din Izvorani, medaliatele noastre cu aur la JO de la Beijing au primit cheile masinilor Hover, oferite cadou de sponsorul oficial al COSR, Alexandrion Grup Romania.
Foto: AGERPRES
In prezenta presedintelui Nawaf Salameh, dar si a liderului COSR, Octavian Morariu, campioanele Alina Dumitru (judo), Sandra Izbasa (gimnastica), Georgeta Damian si Viorica Susanu (canotaj), au plecat la volanul masinii a carei culoare a fost aleasa imediat dupa competitia desfasurata in China. Mai exact, daca Alina si Viorica au preferat bordoul, Geta a optat pentru negru, la rugamintile fiului sau, Stefan, iar Sandra, care nu detine, inca, un carnet de conducere, a ales un jeep portocaliu. "Sunt foarte bucuroasa. Domnul Forminte poate sa fie si sofer si antrenor. Mi-o conduce el daca vreau. Pentru mine, el este de toate", a punctat gimnasta. Singura absenta de la eveniment, maratonista Constantina Dita Tomescu, a fost reprezentata de sora ei, marea noastra atleta aflandu-se peste Ocean. Masina, aleasa in numele ei de catre vicecampioana olimpica Violeta Beclea Szekely cu ocazia vizitei la Baoding, unde se afla fabrica Great Wall Motors, este de culoare gri metalizat, desi Pusa se razgandise ulterior si ar fi preferat negru. La final, campioanele au tinut sa multumeasca sponsorului, iar Dita s-a adresat asistentei prin intermediul unei inregistrari video. "Dincolo de premierea acestor performante frumoase, este o bucurie sa fim din nou impreuna. Fetele au adus aur si bucurie pentru Romania si pentru romani. Este o coincidenta aici, cinci fete de aur, cinci cercuri olimpice. Sper sa apreciem la justa valoare aceste performante obtinute intr-o competitie aspra", a punctat si seful COSR, Octavian Morariu. De consemnat ca, intre timp, a sosit si containerul, iar peste cateva zile, necesare formalitatilor vamale, Alina va intra si in posesia chimonourilor norocoase.
Cristina VLADU 
A r h i v a
  Misiune imposibila    
  Stiri pe scurt    
  Politele lui Piturca    
  La Copos vine un arab...    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Harta radarelor (4583 afisari)
 Mafia avocaturii invinsa la CEDO (2798 afisari)
 Securistul Voiculescu isi da arama pe fata (2575 afisari)
 Vadim: Cristoiu m-a turnat! (2049 afisari)
 Ambasadorul Ungariei chemat pentru explicatii la MAE (1994 afisari)
 Goala, ziua in amiaza mare, in metroul londonez (FOTO) (3773 afisari)
 Pamela Anderson locuieste intr-o rulota (3497 afisari)
 Fata lui este model, mosteneste o avere de 2,6 miliarde de dolari si are o varsta ce te-ar putea surprinde! (2809 afisari)
 The Washington Post: Romania se clatina din cauza crizei financiare mondiale (2239 afisari)
 Proiect: Pastila minune care arde grasimile fara un minim de efort  (2195 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00770 sec.