Ziua Logo
  Nr. 4377 de vineri, 31 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Taher il ataca pe Copos
Foto: MEDIAFAX
Iordanianul a anuntat ca nu mai este dispus sa se implice financiar la gruparea din Giulesti pana in momentul in care actualul actionar majoritar nu va semna actele de cedare a 80% din actiunile clubului. "Actele nu sunt gata. Copos sa faca ordine la club, sa stiu in ce ma bag. Trebuia sa fiu actionar pana acum", a spus Fathi Taher.
Declaratiile lui Taher, facute miercuri seara la Telesport, accentueaza astfel criza financiara prin care trece Rapidul, in conditiile in care nici Copos nu vrea sa mai finanteze echipa, anuntandu-si retragerea definitiva din fotbal. Totusi, iordanianul mai pastreaza sperante ca lucrurile se vor clarifica. "Nu am zis ca ma retrag din fotbal fiindca am adus bani la Rapid, am venit aici pentru a ajuta. Am asteptat o luna, doua, trei, dar nu mai pot! Cei din club si-au spus ca nu se face nimic si ca eu sa aduc bani in continuare. Nu vreau sa spun mai multe ca sa nu creada Copos ca il critic. Actele nu sunt facute. Sa faca ei ordine la club, sa stiu si eu in ce ma bag. Nu vreau sa ies din fotbal, dar nu-mi place sa bag bani la infinit fara sa am vreo baza", a afirmat Taher, care a adaugat ca asteapta de la Copos semnarea actelor de cedare a clubului. "Am pus bani ca viitor actionar, dar daca nu se poate, nu se poate! Nu ma simt pacalit. Nu stiu ce interese are Copos. Eu am venit intr-un moment in care Rapid avea nevoie de bani si asa am decis atunci. Intelegerea mea cu Copos a expirat de doua luni. Eu trebuia sa fiu actionar majoritar pana acum", a precizat Taher, aflat in SUA. Iordanianul a mai dezvaluit si un moment comic in relatia cu Copos. "Il sunam in fiecare zi, dar el nu raspundea. Apoi mi-a transmis ca el ma cauta si ca eu nu am raspuns! Uite-asa, de doua luni n-am rezolvat nimic. Nu am nici macar un act prin care sa pot recupera cele opt milioane de euro investite la Rapid", a spus Taher. Acesta l-a certat si pe Constantin Zotta, directorul executiv al gruparii giulestene, care s-a plans ca jucatorii nu au ce manca la club si ca trebuie sa aduca el bani de acasa. "In loc sa vorbeasca prin ziare, Zotta trebuia sa se duca la actionarul majoritar, adica la Copos! A zis Copos ca nu-l mai intereseaza? Pai, e actionar 100% la Rapid, cum poate spune asa ceva?", a rabufnit Taher, care i-a linistit insa pe jucatori: "Sa nu-si faca griji! Cineva va rezolva si aceste probleme!". (MIG)
A r h i v a
  Mutu in genunchi    
  Chivu neconvingator la inchidere    
  LIGA I - ETAPA A 13-A Programul meciurilor    
  Stiri pe scurt    
  Bricheta delegat la derby    3 comentarii
  Bocaneala a luat cafteala    
  Piti mizeaza pe Gaman    
 Top afisari / comentarii 
 Tariceanu nu se preda (3218 afisari)
 Abisul de o mie de metri (1809 afisari)
 Boc show (1669 afisari)
 Preda il pune la punct pe Nastase (1515 afisari)
 Chisinau de la Moldova (1347 afisari)
 Adepta Emo, o fata de 13 ani, si-a selectat violatorii: A respins doi parteneri de sex pe motive de pilozitate si obezitate  (5627 afisari)
 O profesoara a confundat sala de clasa cu un club de striptease (VIDEO) (4707 afisari)
 Presa italiana despre un hacker roman: "Creier pur! Acest baiat merita sa fie gratiat!" (2403 afisari)
 Elan Schwartzenberg vrea custodia copilului Mihaelei Radulescu! (2096 afisari)
 C.V.Tudor despre Mircea Geoana: E prost ca noaptea, nu e prostanac (1526 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00922 sec.