Ziua Logo
  Nr. 4376 de joi, 30 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
MApN VREA CHIRIE
Ministerul Apararii Nationale solicita 65.000 de euro pe luna pentru ca Steaua sa poata inchiria stadionul din Ghencea, fapt considerat injust de catre Gigi Becali. "Am caietul de sarcini facut de MApN si CSA Steaua. Lui Dinamo i se da baza pe 49 de ani, gratis. Sa vedeti in schimb cum sunt hingherit eu. Imi cere 65.000 de euro pe luna. Deci Dinamo ia gratis, mie mi se cere suma de 65.000 de euro. Ce vor sa-mi inchirieze? Centrul de Copii si Juniori, facut de mine, am bagat trei milioane, acum imi cer bani. Terenuri de antrenament, la fel. Teren sintetic, am bagat un milion aproape, imi cer bani pentru chirie. Am investit aproximativ zece milioane in acea baza, care era in paragina, acum vin si cer 65.000 pe luna, adica 800.000 - 900.000 de euro pe an!", a spus finantatorul
stelist. (C.M.)
PIONERI IN GHENCEA
Finantatorul Stelei a declarat ieri, la o emisiune televizata, ca vrea ca in viitor sa scape de "derbedeii si golanii" din peluzele stadionului din Ghencea, care dau tonul la scandari impotriva sa, adaugand ca doreste altfel de galerie, mai civilizata. "Vreau altfel de galerie. Elevi imbracati frumos, tineri de liceu, civilizati, nu unii care sa injure. Nu mai vreau reciprocitati cu Dinamo sau Rapid, nu mai platesc pentru vagabonzii si golanii aia, nu mai vreau suporteri in deplasari. Eu nu sunt Turcu sau Borcea sa fiu injurat, eu trimit bodyguarzii dupa ei. Vrei sa-l injuri pe Becali, platesti! Vreau sa scap de acei derbedei", a afirmat Gigi
Becali. (C.M.)
Galca lasa nationala
Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Radu Voina, s-a declarat socat de vestea ca pivotul Ionela Galca-Stanca (27 ani) se retrage de la nationala din motive medicale. "E o veste trista. Am inteles din notificarea oficiala de la FRH ca are o problema de sanatate, dar sper sa realizeze in urmatoarea perioada ca valoarea si spiritul ei de luptatoare conteaza mult mai mult pentru nationala. Si nu ma refer la accese de patriotism", a spus Voina, adaugand ca a auzit si zvonuri referitoare la alte posibile retrageri. "Din pacate pentru noi, trebuie sa recunosc, este o mostenire pe care trebuie s-o ducem", a mai spus Voina. Pe de alta parte, conducerea FRH va discuta cazul in Consiliul de Administratie, invocandu-se faptul ca Galca poate juca pentru Rulmentul Brasov, dar pentru nationala nu. (T.R.)
Sperante in ring
Sase pugilisti romani s-au calificat in sferturile de finala ale Campionatelor Mondiale pentru tineret, intreceri gazduite in aceste zile de Guadalajara, si vor boxa cu sanse reale pentru intrarea in careul de asi al categoriilor lor de greutate. Astfel, dupa ce Ciprian Apodaresei (cat. 51 kg), Dragos Marin (57 kg), Ionut Bodalcu (81 kg) si Aurel Manole (91 kg) au acces in sferturi inca de marti seara, ieri, alti doi tricolori au trecut in faza superioara, Razvan Andreiana (54 kg) si Bogdan Juratoni (60 kg) reusind sa castige la puncte. Conform datelor oficiale, Andreiana l-a invins la puncte in optimi pe mexicanul Geovani Vargas Rey, cu 10-7, si va lupta in sferturi cu ecuadorianul Jonathan Valarezo, in vreme ce Juratoni s-a impus clar in fata dominicanului Juan Carlos Santos Guillen, cu 23-2, si va boxa in sferturi cu mexicanul Oscar Molina. (T.R.)
A r h i v a
  S-a prins Taher    
  Gigi fara semnal    
  Negoita vrea Dinamo    
  Maradona preia Argentina    
 Top afisari / comentarii 
 Romania sub asediu (5190 afisari)
 Fiintele supranaturale si craniile lor (2551 afisari)
 Cravasa lui Basescu (2189 afisari)
 Noiembrie negru (1908 afisari)
 PSD in propria capcana (1872 afisari)
 Strasbourg : Dezmat si prostituate pentru parlamentarii europeni (3859 afisari)
 In atentia barbatilor Columbeni: Nevasta tanara cu soferi se... intretine! (3628 afisari)
 Inima lui Brad Pitt bate pentru Diane Kruger, cea care l-a vrajit in timpul filmarilor la Troia (3344 afisari)
 A inteles ca de Halloween trebuie sa te dezbraci! (2966 afisari)
 Textila albastra cu semiluna a fluturat degeaba in Harghita: Referendumul pentru autonomie a "picat" la Sfantu Gheorghe (2490 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00981 sec.