Ziua Logo
  Nr. 4375 de miercuri, 29 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Nepotul lui Jennifer Hudson a fost gasit mort
-- Autoritatile americane au confirmat ca au identificat cadavrul unui baiat afro-american descoperit, luni, in Chicago, stabilind ca acesta apartine nepotului actritei americane Jennifer Hudson. Copilul fusese dat disparut de vineri, ziua in care buni�ca si unchiul sau au fost asasinati in domiciliul familial.
Julian King este fiul surorii mai mari a actritei americane, Julia Hudson, in varsta de 31 de ani. Julian, in varsta de sapte ani, a fost dat disparut de vineri, cand mama si fratele lui Jennifer Hudson, Darnell Donerson, in varsta de 57 de ani, respectiv Jason Hudson, in varsta de 29 de ani, au fost gasiti asasinati in casa mamei actritei. "Putem sa va confirmam in prezent ca acel cadavru descoperit in masina este cel al lui Julian King, in varsta de sapte ani", a anuntat Jody Weis, seful politiei din Chicago. Cadavrul a fost descoperit in partea de vest a orasului Chicago, intr-o masina de culoare alba. Familia a identificat ulterior cadavrul, potrivit purtatorului de cuvant al Institutului de medicina legala din comitatul Cook, Illinois. Weis a declarat ca nu s-a stabilit inca motivul crimei, dar ca autorul triplului asasinat este cu siguranta un apropiat al familiei. William Balfour, tatal vitreg al lui Julian, este anchetat de politie. Balfour este sotul surorii lui Jennifer Hudson, de care aceasta s-a separat in urma cu mai mult timp, insa barbatul neaga faptul ca ar fi implicat in aceste crime. Balfour, in varsta de 27 de ani, a fost deja retinut de politie, dar nu a fost emisa nicio acuzatie oficiala impotriva lui, potrivit politiei din Chicago. Tatal vitreg al lui Julian King a avut un trecut tumultuos, fiind arestat si incarcerat pentru tentativa de crima, jaf armat si detinere ilegala a unui vehicul furat. (D.M.)
A r h i v a
  Comorile lui Solomon    5 comentarii
  Pestera de cristale gigant sub desert    5 comentarii
  Prima inima artificiala    
 Top afisari / comentarii 
 Ion Iliescu uraste proprietatea (2291 afisari)
 Pestera de cristale gigant sub desert (2264 afisari)
 "Guvernul a marit salariile la ANL de 4,4 ori" (2182 afisari)
 Saguna eliminat de Garda Maghiara (1667 afisari)
 Extinderea UE. Punct. Si de la capat? (1315 afisari)
 Mihaela Radulescu si Dani Otil, sarut patimas in plina strada (4168 afisari)
 De trei ori femeie penala: A condus pe Autostrada o masina neinmatriculata, era si beata dar nu avea nici permis de conducere (VIDEO)  (2433 afisari)
 Provocare maghiara: Steagul secuiesc arborat pe primaria Miercurea Ciuc  (2126 afisari)
 Ghici cine este voluptuoasa vedeta care ridica pubele de gunoi in tinute sexy? (2082 afisari)
 Profesorii intra luni in greva generala (1923 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00808 sec.