Ziua Logo
  Nr. 4373 de luni, 27 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Moti a debutat la Siena
-- Fundasul roman a jucat in premiera pentru echipa italiana in remiza de pe teren propriu cu Catania, la care Walter Zenga nici nu l-a inclus in lot pe ex-stelistul Nicolae Dica.
ITALIA, Serie A, etapa a 8-a * PAUL CODREA a fost integralist pentru Siena, 1-1 pe teren propriu cu Catania. La gazde, din minutul 81 a intrat si COSMIN MOTI (foto), in locul lui Ficagna, debutand astfel in echipa toscana, la care a fost transferat in vara. La Catania, NICOLAE DICA n-a prins nici lotul de 18.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 10-a * DANIEL NICULAE a fost titular pentru Auxerre, 0-0 acasa cu campioana Olympique Lyon. Atacantul roman a fost inlocuit in minutul 89 cu Langil * CLAUDIU KESERU a fost rezerva pentru FC Nantes, 0-3 in deplasare cu Lorient, intrand pe teren din minutul 67, in locul lui Bekamenga.
PORTUGALIA, Bwin Liga, etapa a 6-a * CRISTIAN SAPUNARU a fost titular pentru FC Porto, invinsa surprinzator pe teren propriu de Leixoes, scor 2-3. Internationalul roman a primit un cartonas galben in minutul 65 si a fost schimbat imediat cu M. Gonzalez.
UCRAINA, UPL, etapa a 12-a * TIBERIU GHIOANE a fost rezerva pentru Dinamo Kiev, care s-a impus cu 3-1 in deplasarea de la Simferopol, cu Tavria. Mijlocasul roman a intrat in minutul 83, in locul lui Bangoura si a pasat decisiv la ultima reusita a dinamovistilor. Tot la oaspeti, FLORIN CERNAT a fost doar pe banca de rezerve.
RUSIA, prima liga, etapa a 24-a * FLORENTIN PETRE si ANDREI MARGARITESCU au fost titulari pentru Terek Groznii, invinsa cu 3-1 la Moscova, de Spartak. Petre a jucat toate minutele si a pasat decisiv la reusita echipei sale, din minutul 74, in timp ce Margaritescu a fost schimbat cu un sfert de ora inainte de finalul partidei. Usor accidentat, DANIEL PANCU n-a fost convocat pentru acest joc * FLORIN SOAVA a jucat doar in repriza a doua a meciului pe care echipa sa, Himki, l-a castigat cu 3-1 pe teren propriu cu Luch Energia. (B.G.)
A r h i v a
  Campion in genunchi    4 comentarii
  Mutu vrea razbunare    1 comentariu
  Liga a II-a - etapa a 11-a    
  Stiri pe scurt    
  Otelul pastreaza Dinamo lider    
  Dorinel, secundul lui Gigi    
  Sfaturile lui Piti    
  LIGA I - ETAPA A 12-A    
  Sportul s-a intors la sate    
  Transplant pentru Guset    
 Top afisari / comentarii 
 Armata de violatori a lui Stalin (4990 afisari)
 Cum putem "amenda" radarul (3709 afisari)
 Lovit la referendum (2319 afisari)
 Bono -orgie la Saint Tropez (1851 afisari)
 Garda Maghiara strange randurile (1724 afisari)
 A suferit 100 de operatii estetice pentru a arata ca papusa Barbie (7999 afisari)
 Violata de 40 de barbati, o calugarita acuza politia ca incearca sa-i acopere pe vinovati (3662 afisari)
 Ucraina: Rutenii din Transcarpatia vor autonomia, pana la 1 decembrie, sau proclamarea republicii independente Rusia Subcarpatica (2538 afisari)
 E oficial: Creatoarea de moda Romanita Iovan divorteaza! (2514 afisari)
 Omul leopard iese din pestera si se muta la bloc (2306 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00962 sec.