Ziua Logo
  Nr. 4371 de vineri, 24 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Geica zboara din post
Directorul Autoritatii Aeronautice Civile (AACR), Florea Geica, va fi revocat din functie, printr-un ordin emis ieri, a declarat Antonel Tanase, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. "Sa-si dea demisia si sa ramana pensionar, ca si
asa are un venit foarte mare", a spus premierul Tariceanu, potrivit unor surse ministeriale. Informatia a fost confirmata de Antonel Tanase, care a precizat ca lui Florea Geica, aflat in concediu medical, i s-a transmis sa demisioneze. (R.M.)
Abraham pensionat
Chestorul Pavel Abraham, seful Agentiei Nationale Antidrog (ANA), urmeaza sa fie pensionat dupa ce ministrul Internelor, Cristian David, a cerut incetarea raporturilor de munca ale acestuia cu institutia, chestorul implinind, in urma cu doua zile, varsta de 60 de ani. Cererea a fost inaintata presedintelui Romaniei, potrivit procedurilor.
Fenechiu se apara
Deputatul liberal Relu Fenechiu a precizat, ieri, ca dosarele DNA la adresa sa sunt instrumentate la comanda PD-L, in contextul campaniei electorale, precizand ca afacerile sale
s-au desfasurat in conditii de transparenta si cu respectarea legislatiei. Cristian Adomnitei este cercetat , alaturi de Fenechiu, pentru modul in care au fost achizitionate transformatoare de la mai multe societati iesene, informeaza Mediafax. Fenechiu precizeaza ca "toate afacerile s-au desfasurat legal". (R.M.)
Banii hackerilor
Cele 80 de persoane, majoritatea din Valcea, acuzate ca au patruns ilegal in sisteme informatice si au organizat licitatii fictive pe Internet, prin care au inselat sute de cetateni straini, au incasat peste doua milioane de euro, bani cu care si-au cumparat apartamente si autoturisme de lux, informeaza Mediafax. Anchetatorii au stabilit ca hackerii patrundeau fara drept in sisteme informatice, dupa care organizau licitatii fictive pe diferite site-uri, unde au reusit sa atraga sute de cetateni straini. (R.M.)
 Afisari: 113  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dan Voinea mazilit de Kovesi    3 comentarii
  Aviatia Utilitara acuza DNA    
  Baronii lefurilor de la stat    1 comentariu
  Pedepse pentru sfidarea justitiei    6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Enigme neelucidate (3141 afisari)
 Romania beton (2269 afisari)
 Rechizitoriul lui Taubman (1711 afisari)
 Basarabean miliardar (1486 afisari)
 Liderul Hezbollah otravit si salvat (1239 afisari)
 Rusia va plati cu cateva razboaie recastigarea statutului de mare putere, sustine cunoscuta clarvazatoare Maria Duval (2149 afisari)
 "Doctorul Moarte" loveste din nou (IMAGINI SOCANTE) (2073 afisari)
 Raport Jane's: Armata rusă, neputincioasă in fața unui inamic mai numeros și mai bine pregătit decat Georgia  (1600 afisari)
 Menage a trois, in varianta indiana: Doi frati impart aceeasi nevasta (1581 afisari)
 Plecati pe drumul catre nunta au ajuns la Cer: O tanara insarcinata, fetita ei de patru ani si alte doua rude si-au gasit sfarsitul sub rotile unui camion (1577 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.