Ziua Logo
  Nr. 4371 de vineri, 24 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Aviatia Utilitara acuza DNA
-- Aviatia Utilitara acuza Directia Nationala Anticoruptie (DNA) ca il protejeaza pe fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, in dosarul legat de schimbul de terenuri intre Aeroportul Baneasa si mai multe persoane, formuland plangere impotriva rechizitoriului prin care dosarul lui Mitrea este disjuns.
"SC Aviatia Utilitara Bucuresti SA a formulat, catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA), o plangere impotriva rechizitoriului din data de 12 august 2008 pronuntat de procurorul Nicolae Marin si verificat, sub aspectul legalitatii, de catre seful Sectiei de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie, de catre procurorul Doru Ioan Tulus. Plangerea a fost inregistrata cu numarul 9916 in 22 octombrie 2008", se precizeaza intr-un comunicat remis mediafax. Semnatarii sustin ca rechizitoriul DNA reprezinta "un abuz grav, o sfidare la adresa Justitiei", acuzand faptul ca procurorii anticoruptie, desi dispun trimiterea in judecata a unor invinuiti, "tergiverseaza deliberat respon�sabilizarea principalilor vinovati ai infractiunilor constatate in dosar", printre care il indica si pe Miron Mitrea. Acestia acuza ca schimbul de terenuri, extrem de pagubos pentru institutia aeronautica, a fost girat de Miron Mitrea, la momentul tranzactiei acesta fiind ministru al Trans�porturilor si avand in subordine Aeroportul Baneasa. Concret, institutia solicita DNA sa schimbe decizia de scoatere de sub urmarire penala a lui Urse si sa revina asupra disjungerii cauzei in ceea ce-l priveste pe Mitrea, solicitand ca acesta sa fie cercetat in acelasi dosar cu ceilalti invinuiti. (A.N.P.)
 Afisari: 187  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dan Voinea mazilit de Kovesi    3 comentarii
  Baronii lefurilor de la stat    1 comentariu
  Pedepse pentru sfidarea justitiei    6 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Enigme neelucidate (3141 afisari)
 Romania beton (2269 afisari)
 Rechizitoriul lui Taubman (1711 afisari)
 Basarabean miliardar (1486 afisari)
 Liderul Hezbollah otravit si salvat (1239 afisari)
 Rusia va plati cu cateva razboaie recastigarea statutului de mare putere, sustine cunoscuta clarvazatoare Maria Duval (2149 afisari)
 "Doctorul Moarte" loveste din nou (IMAGINI SOCANTE) (2073 afisari)
 Raport Jane's: Armata rusã, neputincioasã in faþa unui inamic mai numeros ºi mai bine pregãtit decat Georgia  (1600 afisari)
 Menage a trois, in varianta indiana: Doi frati impart aceeasi nevasta (1581 afisari)
 Plecati pe drumul catre nunta au ajuns la Cer: O tanara insarcinata, fetita ei de patru ani si alte doua rude si-au gasit sfarsitul sub rotile unui camion (1577 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00787 sec.