Ziua Logo
  Nr. 4371 de vineri, 24 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Bomboane centenare
-- Decolorate si fara o forma precisa, bomboanele din fotografie au avut zile mai bune. Dulciurile dateaza din 1902, putand fi considerate unele din cele mai vechi din lume.
Originare din orasul scotian St. Andrews, ele au fost realizate special pentru a marca incoronarea regelui Edward al VII-lea - succesorul reginei Victoria - si au venit intr-o cutie inscriptionata cu data evenimentului - 26 iunie 1902. Langa bomboane se afla un articol de ziar care marcheaza cea de-a 50-a aniversare a acestora. In articol se mentioneaza si numele proprietarei bomboanelor, Martha Greig. Aceasta din urma a fost cea care a hotarat ca dulciurile sa fie transmise din generatie in generatie. (R.R)
 Afisari: 345  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
scotiene   de Viorica Ianc
A r h i v a
  Prima gheisa transsexuala    1 comentariu
  Medicamentul-minune care topeste grasimile    2 comentarii
  Proteina anticancer    
 Top afisari / comentarii 
 Enigme neelucidate (3141 afisari)
 Romania beton (2269 afisari)
 Rechizitoriul lui Taubman (1711 afisari)
 Basarabean miliardar (1486 afisari)
 Liderul Hezbollah otravit si salvat (1239 afisari)
 Rusia va plati cu cateva razboaie recastigarea statutului de mare putere, sustine cunoscuta clarvazatoare Maria Duval (2149 afisari)
 "Doctorul Moarte" loveste din nou (IMAGINI SOCANTE) (2073 afisari)
 Raport Jane's: Armata rusă, neputincioasă in fața unui inamic mai numeros și mai bine pregătit decat Georgia  (1600 afisari)
 Menage a trois, in varianta indiana: Doi frati impart aceeasi nevasta (1581 afisari)
 Plecati pe drumul catre nunta au ajuns la Cer: O tanara insarcinata, fetita ei de patru ani si alte doua rude si-au gasit sfarsitul sub rotile unui camion (1577 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00676 sec.