Ziua Logo
  Nr. 4371 de vineri, 24 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Cerul va fi variabil in vestul tarii, iar in rest vor fi innorari. Va ploua slab, pe arii restranse, indeosebi in est si sud-est, unde si vantul va prezenta unele intensificari. In zona inalta de munte va fulgui. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta mai ales in regiunile estice, vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.
BUCURESTI
Vor fi innorari si, trecator, conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, in scadere, va fi in jur de 15 grade, iar cea minima va fi de 6-7 grade.
LA MUNTE
astazi
Cerul va fi variabil in Carpatii Occidentali si cu innorari in restul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab. In zona inalta va fulgui. Temperatura va marca o scadere mai ales in masivele din jumatatea estica a tarii.

maine
Vor fi innorari si pe arii restranse va ploua, mai ales in Carpatii Meridionali si Muntii Banatului. In zona mai inalta este posibil sa fulguiasca. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.
COMENTARIU
Datorita unui transport de aer polar dinspre nord-est, vremea se va raci, mai ales in est si sud-est, unde si innorarile vor fi mai accentuate, iar pe arii restranse va ploua slab. In zilele urmatoare, ploi slabe sau burnite sunt de asteptat, mai ales in sudul tarii, dar la nivel restrans, datorita circulatiei aerului din sector predominant estic, care determina formarea de nori josi. Deci un sfarsit de saptamana cam mohorat si cu siguranta mai rece decat zilele precedente.
Meteorolog Viorica Dima
 Afisari: 149  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Enigme neelucidate (3141 afisari)
 Romania beton (2269 afisari)
 Rechizitoriul lui Taubman (1711 afisari)
 Basarabean miliardar (1486 afisari)
 Liderul Hezbollah otravit si salvat (1239 afisari)
 Rusia va plati cu cateva razboaie recastigarea statutului de mare putere, sustine cunoscuta clarvazatoare Maria Duval (2149 afisari)
 "Doctorul Moarte" loveste din nou (IMAGINI SOCANTE) (2073 afisari)
 Raport Jane's: Armata rusă, neputincioasă in fața unui inamic mai numeros și mai bine pregătit decat Georgia  (1600 afisari)
 Menage a trois, in varianta indiana: Doi frati impart aceeasi nevasta (1581 afisari)
 Plecati pe drumul catre nunta au ajuns la Cer: O tanara insarcinata, fetita ei de patru ani si alte doua rude si-au gasit sfarsitul sub rotile unui camion (1577 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00724 sec.