Ziua Logo
  Nr. 4369 de miercuri, 22 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Alianta reala
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a apreciat ieri, pentru Mediafax, ca actualii ministri liberali "isi pun si ficusii in birouri dupa cum le spune PSD", explicand astfel actiunea de strangere de semnaturi pentru motiunea simbolica "Ei cu ei, noi cu voi". El a subliniat faptul ca in Romania exista in prezent doua aliante: cea dintre PSD si PNL, "cea privilegiata", si cea dintre PD-L si cetateni, "cea reala". Democrat-liberalul a mai afirmat ca aceasta "cardasie" dintre social-democrati si liberali a inceput la sfarsitul anului 2006, odata cu scoaterea de la guvernare a ministrilor PD. (D.C.)
SPP chirias
Biroul Permanent al Senatului a adoptat ieri un protocol prin care Serviciul de Protectie si Paza (SPP) va mai sta gratis in spatiul aferent Senatului doar pana la sfarsitul anului. Presedintele-delegat al Senatului, Doru Ioan Taracila, a declarat pentru Mediafax ca Senatul plateste in mod nejustificat cheltuielile pentru spatiul ocupat de SPP si ca, daca Serviciul intentioneaza sa-si pasteze locatia pana la finalizarea spatiului propriu, va trebui sa plateasca cheltuielile curente. (L.S.)
O zi in PRM
La doar o zi dupa ce a anuntat ca s-a inscris in PRM si va candida pe listele acestei formatiuni pentru un mandat de senator, Nicolae Mischie s-a razgandit. El a demisionat ieri din partidul condus de Vadim Tudor si s-a inscris in Partidul Socialist Roman, din partea caruia si-a depus ieri candidatura pentru Senat, in colegiul 6 din Targu Jiu. Mischie a declarat ca a plecat din PRM pentru ca s-au facut presiuni asupra sa asa incat sa nu candideze in acelasi colegiu cu vicepresedintele PSD Victor Ponta, care candideaza de asemenea in colegiul 6 din Gorj. (I.S.C.)
Revolutionarii verificati
Senatorii au decis ieri, printr-o modificare legislativa, infiintarea unei noi comisii care sa verifice autenticitatea dosarelor de revolutionar, sa solutioneze dosarele de preschimbare a certificatelor, dar si eventualele contestatii. Noua comisie va fi formata din trei reprezentanti ai Comisiei parlamentare a revolutionarilor din decembrie 1989, un reprezentant al Ministerului Public, procuror, si un ofiter superior de politie. (I.S.C.)
 Afisari: 151  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Ce gluma buna :))))))))   de Davidmercea
A r h i v a
  Marinescu puricat de ANI    1 comentariu
  Dati-ne votul    3 comentarii
  Ambasadori nestiutori de limba germana    3 comentarii
  Statutul minoritatilor - la anul    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Pretul succesului duce la esec (3333 afisari)
 Pamela mutilata de operatii estetice (3223 afisari)
 Copos slefuieste teapa (2579 afisari)
 Merkel pipaita de Sarkozy (2198 afisari)
 Exercitiu iranian de atacare a Israelului (2111 afisari)
 Will Smith face sex cu barbati carora le plateste serviciile la casieria unei case de toleranta  (2883 afisari)
 Hagi, un nou antrenor al Stelei (2393 afisari)
 McCain, pe patul de spital (Video) (2035 afisari)
 Paruiala in toata regula intre sase liceence din Vrancea (VIDEO) (2003 afisari)
 Tupeu de MOCKBA: Romania, invitata sa reconstruiasca regiunile georgiene Apkhazeti si Oseti'i (1972 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00816 sec.