Ziua Logo
  Nr. 4355 de luni, 6 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Adomnitei s-a insurat
Ministrul Educatiei Cristian Adomnitei s-a casatorit, sambata, cu avocata Sabina Visinari, cu care avea o relatie de sapte ani. Cei doi au fost casatoriti civil de fostul contracandidat al ministrului la fotoliul de primar al Iasiului, actualul edil Gheorghe Nichita (PSD). Dupa ceremonialul de la Starea civila, mirii si invitatii lor au petrecut la un restaurant din Iasi. Cununia religioasa va avea loc in 18 octombrie, la Manastirea Sucevita, petrecerea de nunta urmand sa se desfasoare la un hotel din judetul Suceava. (I.S.C.)
Voiculescu ameninta
Presedintele PC, Dan Voiculescu, i-a cerut ieri presedintelui Traian Basescu, intr-o scrisoare deschisa, sa nu-si mai foloseasca procurorii pentru a-l hartui. Liderul conservator a precizat ca nu se teme de intimidarile procurorilor, deoarece traieste "intr-o tara care este membru al Uniunii Europene si in care politia politica poate fi sanctionata daca nu de Justitia romana, atunci de instantele europene". Voiculescu si-a incheiat scrisoarea catre presedinte concluzionand: "Raman adversarul convins al felului de om politic pe care il reprezentati". (L.S.)
Fotbalist pentru Senat
Fotbalistul Laurentiu Reghecampf va candida pentru Senat, in judetul Dambovita, in colegiul 2 Targoviste - Moreni, din partea Partidului Noua Generatie - Crestin si Democrat. Potrivit Agerpres, sportivul ii va avea drept contracandidati, printre altii, pe Marian Dragusin din partea Aliantei PSD-PC, Alexandru Alexandrescu - PNL si cel mai probabil actualul deputat Gheorghe Albu din partea PD-L. (C.P.)
Ironiile Elenei
Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a vorbit la Constanta despre efectele legii votului uninominal, care i-ar fi determinat pe unii lideri de partide sa se retraga sau sa aleaga sa candideze in diverse judete. "Uitati-va la consecinte: Iliescu nu mai candideaza de frica. Daca era pe liste era primul. Tariceanu merge la Ciofliceni. Primul ministru in functie fuge la Ciofliceni pentru ca in Bucuresti nu il voteaza nimeni. Iar domnul Geoana se vrea senator de Dabuleni. A avut doua propuneri la fel de amuzante, senator de Dabuleni si acum in spatiu", a afirmat Udrea. (C.P.)
 Afisari: 158  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Basescu promite curatenie la Externe    13 comentarii
  Florin Calinescu in lupta cu nea Nicu    6 comentarii
  Pesedistii tin la contractul colectiv    
  Boc isi urecheaza colegii    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Turnatorul Voiculescu miauna turbat la Basescu (3568 afisari)
 Ajutoare de stat pentru Antenele lui Felix (2035 afisari)
 Apocalipsa care intarzie (1685 afisari)
 Florin Calinescu in lupta cu nea Nicu (1108 afisari)
 Sarah Palin, in postura XXX (1092 afisari)
 Pamela Anderson i-a oferit taticului Playboy un dans erotic, in costumul Evei (FOTO)  (4802 afisari)
 Actritei Salma Hayek i-au iesit sanii din decolteu in timpul unei emisiuni tv (4304 afisari)
 Arad: La comemorarea celor 13 generali acuzati de genocid impotriva romanilor s-au intonat imnurile Ungariei si secuilor (2316 afisari)
 Grecia va cumpara din Rusia 420 de blindate  (2027 afisari)
 Rusia nu are drept de veto in opțiunile de securitate ale Romaniei, spune consilierul lui Obama (1731 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01194 sec.