Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rapidul in corzi
-- Giulestenii nu au mai castigat de patru meciuri, iar Taher vrea lamuriri de la Peseiro, chiar daca spune ca postul portughezului nu este in pericol
Rapidul culege deja roadele a ceea ce a semanat in vara. Confuzia conducerii, inceputa inca din intersezon, aducerea unui antrenor extrem de scump si a unor jucatori la fel de costisitori, au condus, dupa cateva etape frumoase, la o letargie totala in Giulesti. Echipa nu a mai castigat de patru me�ciuri, este in pericol sa iasa din Europa dupa primele doua meciuri, iar antrenorul Jose Peseiro nu pare sa gaseasca solutii de redresare.
Desi pare sa nu aiba legatura, scandalul cu Dani Coman contribuie si el la problemele clubului, pentru ca este clar ca exista tensiuni la nivelul lotului intre jucatorii romani si cei straini. Maftei, Constantin si altii au fost avertizati sa nu mai discute despre portarul exilat la echipa a doua pentru ca refuza sa isi prelungeasca contractul, scadent vara viitoare. Si la nivelul conducerii administrative este haos, pentru ca in club au ramas, practic, doi oameni de fotbal, Zotta si Sichitiu, restul de sefi fiind persoane apreciate in afaceri, dar care nu au nicio treaba cu fenomenul. Dinspre Giulesti vin asigurari clare ca Peseiro va fi pastrat, insa sunt tot mai multe voci care se indoiesc de capacitatile sale de a redresa situatia. Zotta si Sichitiu sunt luati peste picior pe la liga si pe la federatie de colegii de la alte cluburi, pentru ca au in curte un tehnician platit cu un milion de euro pe sezon, acestia apreciind ca brambureala de la echipa o puteau obtine si cu un antrenor roman, platit mult mai ieftin. De aceea, Zotta a lasat clar sa se inteleaga ca nu ar mai fi de acord cu Peseiro, spunand ca "nu ne gandim la o schimbare, dar obiectivul echipei este titlul, iar noi ne indepartam de el cu fiecare etapa care trece". In tot acest haos, ar trebui sa vorbeasca patronii. Dupa meciul de la Brasov, Copos nu a dorit sa comenteze nimic, dar a aratat clar starea in care se afla clubul printr-un gest graitor: s-a urcat in masina si s-a dat cu capul de volan! Ieri a iesit la rampa actionarul majoritar Fathi Taher, care nu gaseste nici el explicatii, pe care i le cere lui Peseiro, desi acesta a mai fost la raport in fata conducerii si inaintea meciului de la Wolfsburg. "Este o dezamagire, trebuie sa recunoastem. Eu acum nu sunt in tara, dar cand ma intorc o sa stam de vorba cu Peseiro. Si eu, si Copos, Bunea, Toma, toti! Pentru ca nu exista justificare cand pierzi atatea meciuri. Nu e chiar normal sa pierzi acasa cu Urziceni si sa faci egal cu Brasovul, cand am adus atatia jucatori. O sa discutam si o sa vedem ce ne spune. Nu se pune in discutie problema sa renuntam la Peseiro. Asta nu se poate. Il lasam pana la finalul sezonului, asa cum am discutat cand am semnat contractul. Indiferent ce se intampla nu renuntam pana la final", a spus Taher.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Urziceniul tipa    
  Dinamo bate in anonimat    
  LIGA I - Etapa a 8-a    
  Stiri pe scurt    
  Cu Rusia in Cupa Davis    
  Hagi: "Nu m-a ofertat CFR"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00836 sec.