Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Predoiu urmareste situatia de la ANI
-- Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca studiaza atent situatia de la Agentia Nationala de Integritate si ca evalueaza posibilitatea unei interventii publice pe tema ANI si a Consiliului National de Integritate.
"Studiem foarte atent situatia de la ANI si incercam sa evaluam o pozitie, astfel incat sa protejam independenta agentiei. Deci, trebuie sa fim foarte atenti ca, pe deoparte, nici sa nu asistam la lucruri care nu sunt in regula, dar, pe de alta parte, nici sa intervenim prea devreme, in acest fel creand o presiune in plus asupra unei agentii independente(...) Este rolul celor de la agentie sa demonstreze ca este o institutie viabila si supraveghem foarte atent aceasta situatie", a declarat Predoiu.
Intrebat in legatura cu functio�narea ANI si CNI, Predoiu a spus ca monitorizeaza aceasta situatie. "Evaluam o posibila interventie publica pe aceasta tema, posibil zilele urmatoare", a declarat ministrul Justitiei, citat de Mediafax. CNI a decis, luni, sa trimita la Senat sesizarea presedintelui ANI in legatura cu imixtiunea avocatului Alice Draghici, membru al CNI, in activitatea inspectorilor de integritate. Alice Draghici le-a cerut inspectorilor ANI sa opreasca procedura de verificare declansata in cazul medicului Serban Bradisteanu, pe care il apara in procesul de coruptie intentat doctorului de DNA. Totodata, CNI a respins, luni, cu sase voturi "pentru", cinci "impotriva" si doua abtineri, propunerea ca membrilor forului sa le fie verificate averile, in baza unei recomandari a CNI catre inspectorii de integritate. (R.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
unii ramanii in afara legii   de Iovescu
A r h i v a
  Rapitorii ameninta cu executii    1 comentariu
  Procurorii la mana politicienilor    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00740 sec.