Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dinamo bate in anonimat
"Cainii rosii" n-au impresionat nici cu Politehnica Iasi, dar au castigat cu 2-0 ("dubla" Fl. Bratu) duminica seara si sunt la egalitate de puncte cu Steaua in fruntea Ligii I. La meci au asistat mai putin de 2.000 de spectatori, care au scandat impotriva conducerii, dar l-au primit excelent pe antrenorul moldovenilor, care le-a luat apararea pentru incidentele din Olanda. "Noi ne-am dezis de mult de voi!" si "Popa, esti baiat!" au fost doua dintre bannerele fanilor alb-rosii.
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat nemultumit de joc. "Sunt trei puncte importante, o victorie pe care ne-am dorit-o foarte mult dupa o saptamana grea, cu un meci slab pierdut in Cupa UEFA. Cei mai afectati au fost jucatorii si s-a vazut asta in prima repriza. Si-au revenit apoi in a doua repriza, am avut 25 de minute foarte bune si am reusit sa inscriem acele goluri. Nu sunt multumit insa de joc. Sper ca jucatorii sa treaca peste esecul din UEFA, cred ca putem sa ne calificam si meritam, la ce investitii s-au facut. Suporterii poate au fost si provocati in Olanda, sper ca UEFA sa ia decizia corecta, desi de amenda oricum nu vom scapa", a declarat Rednic. De partea cealalta, antrenorul iesenilor, Ionut Popa, a spus ca echipa sa putea primi un penalty.
"Sunt suparat, normal, pentru ca in prima repriza Dinamo nu prea a ajuns la minge, apoi am luat doua goluri cu usurinta fantastica. Eu nu am vazut acel 11 metri al lui Dinamo, eu am vazut 11 metri pentru noi, cand a atins Izvoranu mingea cu mana. Dar si noi am castigat cu un penalty usor in meciul cu Otelul si m-ar vedea Dumnezeu daca n-as recunoaste, eu le spun pe fata. Cum i-am simtit pe dinamovisti? Morcoviti! Nu le-a fost foarte bine, mai ales in prima repriza, asta poate si pentru ca veneau dupa meciul din Olanda", a spus Popa. Despre bannerul fanilor dinamovisti, Popa a spus: "M-au nimerit, stiam sigur ca luna asta sunt baiat, nu stiu ce voi fi luna viitoare!". (MIG)
A r h i v a
  Urziceniul tipa    
  LIGA I - Etapa a 8-a    
  Stiri pe scurt    
  Rapidul in corzi    
  Cu Rusia in Cupa Davis    
  Hagi: "Nu m-a ofertat CFR"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00828 sec.