Ziua Logo
  Nr. 4344 de marti, 23 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
Stiri pe scurt
Sfantul FSB
Reprezentantii Uniunii cetatenilor ortodocsi din Rusia si diaspora au propus ca sfantul cneaz Aleksandr Nevski sa devina "ocrotitorul celest" al Serviciului Federal de Securitate (FSB), iar avertismentul atribuit acestuia, "Cine scoate sabia de sabie va pieri", sa devina deviza fiecarui ofiter al contraspionajului rusesc, trasmite Interfax. Ortodocsii rusi cred ca dobandirea de catre FSB a propriului "sfant" va permite serviciilor secrete sa renunte la planul sau de a reinstala in Piata Lubianka a monumentului lui Felix Dzerjinski, fondatorul CEKA, precursoarea KGB. (L.P.)
Ahmadinejad la ONU
Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad va urca azi la tribuna Adunarii Generale a ONU pentru a pune sub semnul intrebarii rolul Consiliul de Securitate
si sanctiunile impuse Teheranului din cauza programului sau nuclear controversat. Misiunea lui Ahmadinejad va fi facilitata de diviziunile existente intre Rusia in special, dar si China, si puterile occidentale, de cealalta parte, cu privire la oportunitatea inaspririi sanctiunilor. (M.N.)
A r h i v a
  Transnistria ante-NATO    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 M.I. - Sex la PSD (8929 afisari)
 Cum ne salvam banii in plina criza (1870 afisari)
 Felix la Ocna (1826 afisari)
 Pe muchie de cutit (1599 afisari)
 Nicoleta a facut baiat (1542 afisari)
 Ana Birchall reactioneaza pe blog: Filmuletul porno este o minciuna sfruntata! (3947 afisari)
 Ecologista pana in maduva oaselor: O americanca munceste goala pe santier (3309 afisari)
 Charlize Theron s-a imbatat, in direct, in emisiunea lui Jay Leno! (3181 afisari)
 Prostituate de top: Zece dintre fetele care fac trotuarul in Bucuresti au de platit peste 6.000 de amenzi (2485 afisari)
  Tatal lui Lindsay Lohan, dezgustat de alegerea facuta de odrasla sa: Iubita fiicei mele nu foloseste hartia igienica  (2446 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01604 sec.