Ziua Logo
  Nr. 4343 de luni, 22 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Natalie Cole spitalizata de urgenta
-- Cantareata Natalie Cole, castigatoare a opt premii Grammy, a fost internata intr-un spital din New York dupa ce a facut o criza de hepatita C, boala cu care a fost diagnosticata in urma cu cateva luni.
Cole, in varsta de 58 de ani, si-a anulat toate concertele programate in octombrie, insa medicii s-au aratat optimisti in privinta starii sanatatii sale, a indicat purtatorul de cuvant al cantaretei, citat de Mediafax. Acesta a adaugat ca Natalie va mai ramane in spital cateva zile, dupa care va fi externata, urmand sa se odihneasca acasa. Managerul lui Cole a refuzat sa comenteze in privinta starii de sanatate a artistei.
In iulie, agentul de presa al lui Natalie Cole a anuntat ca aceasta a fost diagnosticata in urma unui control de rutina cu hepatita C. Medicii sunt de parere ca boala este o consecinta a consumului de droguri din urma cu 30 de ani. "Natalie a raspuns perfect la tratament. Acest lucru face ca sansele ei de vindecare sa creasca", a declarat unul dintre doctorii care se ocupa de Cole. Artista sufera, insa, de efecte secundare semnificative: oboseala, dureri de muschi si deshidratare.
Cole, fiica legendarului cantaret Nat King Cole, a vorbit despre dependenta ei de cocaina, heroina si alcool in autobiografia pe care a publicat-o in 2000, "Angel on My Shoulder". Artista, al carei tata a murit de cancer pulmonar cand ea avea doar 15 ani, a reusit sa scape de dependenta de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, in 1980.
"Am fost atat de norocoasa ca am invatat atat de multe lucruri din experientele mele din trecut. Am avut parte de dragostea si sustinerea familiei si a prietenilor mei. Sunt hotarata sa fac fata acestei provocari cu optimism si convingere. Acesta este felul in care intentionez sa ma ocup de aceasta provocare", a conchis Cole. (D.M)
A r h i v a
  Sfarsitul lumii se amana cu doua luni    1 comentariu
  George Michael din nou in arest    
  Google amenintat de Parkinson    
 Top afisari / comentarii 
 Atac sexual in partidul rozelor (7292 afisari)
 Se pregateste un deces (2826 afisari)
 Nea Nicu presedinte (1982 afisari)
 Dumnezeii falsi (1936 afisari)
 Atac la ortodoxie (1596 afisari)
 Ronaldo, in tandreturi cu o prostituata de 5.000 de euro pe noapte, mare consumatoare de cocaina (3360 afisari)
 Heidi Klum, dezbracata pe scena de patru barbati, la gala Emmy (2469 afisari)
 La varsta de 104 ani, flirteaza cu un fotomodel de 22 de ani! (2432 afisari)
 Au aparut primele imagini cu Windows 7 (2183 afisari)
 Oglinda, oglinjoara... Jennifer Lopez nu-i cam rotunjoara? (1844 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00765 sec.