Ziua Logo
  Nr. 4341 de vineri, 19 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Bavarezi multumiti
Schweinsteiger a declarat ca se astepta sa castige la Bucuresti. "Este un rezultat la care ne asteptam. Speram sa castigam si in etapa viitoare", a spus mijlocasul german. Ze Roberto a spus ca e bine ca Bayern s-a impus "impotriva unei echipe importante a fotbalului romanesc", iar Van Buyten, autorul unicului gol al partidei, a declarat ca norocul a fost de partea lui Bayern: "Ne-am creat multe ocazii si, avand in vedere numarul lor, am meritat sa castigam. A fost o zi buna pentru Bayern, iar norocul a fost cu noi". (MIG)
Optimism in Ghencea
Lovin a declarat la finalul partidei cu Bayern ca Steaua ar putea reintra in cartile calificarii daca va obtine un rezultat bun cu Fiorentina. "Jocul prestat de noi ne da incredere, iar cu un rezultat bun cu Fiorentina suntem iar in carti", a spus Lovin, completat de D. Goian: "Cand ai patru ocazii clare de gol cu Bayern, inseamna ca esti o echipa buna, care poate sa se califice mai departe. Putem chiar sa le luam puncte la Munchen!". Ghionea, care a purtat banderola de capitan, a afirmat ca "Steaua merita mai mult". (MIG)
"KAISER" NOROCOS
Franz Beckenbauer, fosta glorie a Germaniei si actualul presedinte al comitetului de supervizori din cadrul clubului bavarez, a declarat ca Bayern a castigat la Bucuresti si cu noroc. "Este o victorie incredibil de importanta, deoarece este o baza de pornire. Bayern a fost mai vie si a avut o posesie mai buna, mai multe ocazii. Bayern a avut cateva probleme, romanii au avut cateva ocazii de a egala, dar cu putin noroc am pastrat rezultatul", a spus Beckenbauer. Presedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a afirmat ca scopul echipei sale a fost sa nu piarda. Managerul Uli Hoeness a mentionat ca "Bayern a debutat perfect". (MIG)
ZAPATA LAUDAT
Presa germana aparuta dupa meciul Steaua - Bayern, scor 0-1, a remarcat prestatia portarului columbian al echipei ros-albastre, care a avut mai multe interventii miraculoase, si a mentionat ca omologul acestuia, Rensing, a fost norocos la cele doua bare ale stelistilor. "Rensing cu noroc. Bayern mai putea inscrie, dar s-a opus valorosul Zapata", a scris "Die Welt". "Der Spiegel" a notat ca "Bayern a fost superioara mult timp, dar a tremurat in final pentru rezultat, iar Zapata a avut parade spectaculoase". Site-ul gruparii bavareze a mentionat ca "Zapata a aparat uluitor, eroic, iar Rensing a avut noroc". "Bayerichen Rundfunk" a scris ca "trupa lui Klinsmann a obtinut o victorie muncita. Zapata a avut niste parade extraordinare". (MIG)
Au spart gheata
Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei a inregistrat primul succes din preliminariile diviziei secunde a Euro 2009, invingand, miercuri seara, la Sibiu, selectionata similara a Elvetiei, cu scorul de 83-53. Dornici sa sparga gheata in actuala campanie continentala, tricolorii pregatiti de Costel Cernat au apasat pe acceleratie din primul minut si au intrat la vestiare cu un avans consistent, scor 44-29, gratie evolutiilor bune ale pivotilor Popescu (26 p) si Stanescu (15), dar si a argintului viu Helcioiu (11 p). La reluare, meciul s-a aflat la discretia echipei noastre, antrenorul Costel Cernat ruland intreg efectivul. In urma acestei victorii, coroborate cu succesul Belarus in fata Albaniei, scor 92-46, Romania a cedat ultima pozitie din grupa B, egaland la puncte selectionatele Ciprului si Albaniei. (T.R.)
Bese s-a operat
Portdrapelul Romaniei la JO 2008, handbalista Valeria Bese, a fost operata de ruptura de menisc, miercuri, la Kiel, si va ramane in regim de recuperare postoperatorie pana pe 25 septembrie, dupa care va reveni in tara. "Momentan, se simte bine, operatia a fost un succes. Recuperarea la umar va dura mai putin decat cea de la genunchi. Suntem siguri ca Valeria va trece peste aceste doua operatii si ne vom putea baza pe ea in cel mai scurt timp", a spus vicepresedintele valcean Petre Berbecaru, adaugand ca ex-capitanul reprezentativei tricolore se va intoarce in Germania, in 25 octombrie, pentru un nou set de analize, urmand sa faca o a doua operitie, de data aceasta la umar. Conform medicilor germani, cele doua interventii chirurgicale o vor tine pe Bese in afara terenului cel putin trei luni. (T.R.)
A r h i v a
  Steaua stinsa    1 comentariu
  Becali: "Scorul moral este 1-1!"    2 comentarii
  Bine pentru romani    
  UEFA CHAMPIONS LEAGUE - ETAPA 1    
  La mana lui Hanescu    
  "Nu regret ca am plecat!"    
  Gol Dica, debut Moti la Siena    
 Top afisari / comentarii 
 Baietii destepti inventeaza taxa pe sticla (2144 afisari)
 De la agent Mossad la premier (1920 afisari)
 Condoleezza pune Rusia la punct (1553 afisari)
 Baza militara Renault (1293 afisari)
 America pe sponci (1254 afisari)
 O superba manechina din Rusia a devenit regina sahului (2184 afisari)
 Avocatul Ucrainei: "Romania seamănă cu grupul acela de englezi pletoși care repetau refrenul la nesfarsit " (1962 afisari)
 NASA a publicat cele mai recente fotografii de pe Marte (1919 afisari)
 Imagini care demonstreaza: Suporterii dinamovisti au fost provocati de fanii olandezi (1722 afisari)
 Salarii mai mari pentru politisti, de la 1 ianuarie 2009 (1658 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00973 sec.